Siirry suoraan sisältöön
Kätketty helmi – Ragnar on laadukas ravintola keskellä tehdaskiinteistöä

Nokian Renkaiden tehdaskiinteistössä sijaitseva Ragnar on lippulaivatason ravintola, joka tarjoaa monipuolisen ruokakokemuksen kaikille asiakkaille. 

Ravintola Ragnarissa Nokialla tarjoillaan kaikille asiakkaille maistuvia aterioita aina aamiaisesta myöhäiseen lounaaseen. Ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella tehtaan työntekijät saavat Ragnarista ruokaa ja välipaloja ympäri vuorokauden. Ruokavalikoima on monipuolinen, sanoo ravintolapäällikkö Marjo Suomi. 

”Tarjoamme kotiruokaa ja vaihtoehtoja on paljon. Listalla on kasvisruokaa, keittoja, salaattibaari, grilliannoksia ja vaihtuvia pääruokia. Tehtaalta tulevat asiakkaamme tekevät usein hyvin fyysistä työtä ja energiantarve onkin huomioitu tarjonnassa.” 

Kokoustarjoilut suunnitellaan toiveiden mukaan 

ISS:n asiakkuusjohtaja Mikko Kimiläinen kertoo, että Ragnarista löytyy jokaiselle jotakin ja ravintola on hintatasoonsa nähden erittäin laadukas. 

”Erityisen edukseen Ragnar on kokoustarjoiluissa. Kokouksiin voi tilata oikean menukokonaisuuden, joka suunnitellaan aina toiveiden mukaan. Lisäksi Ragnarin burgerit ovat Nokian parhaat”, Kimiläinen toteaa. 

DSC03973

Ravintola on avoinna kaikille 

Ragnariin on helppo tulla mistä päin vain ja pihalla on paljon parkkipaikkoja. Silti moni ei vielä tiedä, että Ragnar toivottaa tervetulleeksi asiakkaat myös tehtaan ulkopuolelta. 

”Moni yllättyy, että tänne pääsee muutkin kuin tehtaan työntekijät! Aamiaisen ja lounaan lisäksi Ragnariin voi tulla vaikka kahvittelemaan. Voimme järjestää täällä erilaisia juhlia, jopa häitä”, Suomi jatkaa. 

Ragnar toimii hyvin myös edustustilana, sillä ravintola on remontoitu viihtyisäksi vanhaa rakennusta kunnioittaen. Sisustukseen on panostettu ja kalusteet ovat kiinnostava sekoitus modernia ja vanhaa. 
 
”Ravintola on valoisa ja uniikki. Kokonaisuuden kruunaavat hienot punatiiliseinät”, Kimiläinen kiteyttää. 

Ragnar on Nokian Renkaiden työntekijöiden suosiossa erinomaisen sijaintinsa ansiosta. Ravintola on Nokian Renkaiden hallintokonttorissa, eli työpaikalta ei tarvitse poistua muualle syömään. Myös tehtaalta pääsee kätevästi Ragnariin. Etenkin talvisin työntekijät arvostavat sitä, että syömään pääsee sisäkautta. Ravintolan lisäksi aterioita on tarjolla lisäksi suurimpien taukotilojen lähellä. 

”Keskustan lounaspaikkoihin on paljon pidempi matka. Kun lounastaukoon menevä aika lyhenee, työn tehokkuus kasvaa. Tärkeää on myös työturvallisuus, sillä kun ruokailu tapahtuu työpaikalla, matkoilla ei tapahdu onnettomuuksia”, palvelupäällikkö Suvi Rantanen kertoo. 

DSC05527

Vastuullisuus toiminnan ytimessä 

Ravintolassa tarjoillaan vain kotimaisia lihoja sekä MSC-merkittyjä kaloja. Kasviksissa suositaan mahdollisimman paljon kotimaisen sesongin tarjontaa. Ruokahävikkiä voidaan vähentää tehokkaasti, sillä lounaalta yli jäävä ruoka hyödynnetään ja myydään ilta- ja yövuoroa tekeville työntekijöille. Raaka-aineiden lisäksi vastuullisuus huomioidaan kierrätyksessä. Esimerkiksi muovit, metallit, pahvit ja lasit kierrätetään. Siivouksessa pyritään vähentämään siivousaineiden käyttöä. 
 
”Pyrimme ravintolassa kemikaalivapaaseen siivoukseen”, Rantanen sanoo. 

Katso alta, miltä Ravintola Ragnarissa näyttää. Tervetuloa!

 

Liittyvät julkaisut