Siirry suoraan sisältöön
ISS Ravintolapalvelut

Julkinen sektori

Tarjoamme julkiselle sektorille herkullisia palveluvaihtoehtoja, jotka ravitsevat kehoa ja mieltä. Yhdistävä tekijä on asiakkaan arvostus, joka on keskiössä kouluista vanhainkoteihin.
ISS:n ravintolatyöntekijä täydentämässä lautasia linjastoon koulun ruokasalissa, taustalla ruokaa noutavia koululaisia.
Julkisen sektorin ravintolapalvelut

Lounas on päivän tärkein ateria

Tarjoamme monipuolisia ravintolapalveluita sairaaloihin, seniori- ja hoivakoteihin, päiväkoteihin ja oppilaitoksiin. Meille on kunnia-asia, että tarjoilemme aina terveellistä ja monipuolista ruokaa. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja ideoita, jotta jokainen pääsee vaikuttamaan ravintolakokemukseen.

Ammattilaiset

Turvallinen ruokapalvelu on sairaalaympäristössä hyvinvoinnin avain

Sairaalaravintolassa tarjoilija huolehtii ravintolan linjastojen sujuvasta etenemisestä. Dieettikokki taas laatii annokset ja vuoropäällikkö kokoaa houkuttelevia aterioita. Päijät-Hämeen keskussairaalassa ISS:n ammattilaiset varmistavat, että potilasturvallisuus toteutuu jokaisella suupalalla.

Palvelumme

Ravintolapalvelut julkisella sektorilla

Lautasmallin mukainen ateria lautasella, lisäksi pala leipää ja lasi maitoa.

Monipuoliset ateriat päiväkoteihin ja kouluihin

Ateriapalvelumme huolehtivat, että kouluissa ja päiväkodeissa on aina tarjolla herkullista ja terveellistä ruokaa, joka pitää energiat korkealla. Kaikki ateriat ovat nuorten ja lasten testaamia.

ISS:n ravintolatyöntekijä laittamassa buffetpöytään esille ruokaa tarjoiluvadeilla.

Terveydenhuolto

Sairaaloissa ja terveydenhuollossa laadukas palvelukokemus auttaa ja tukee henkilökuntaa, potilaita ja vieraita. Hyvin järjestetty ravintolapalvelu ja terveellinen ruoka tukee paranemista ja tekee toipumisesta nautinnollisempaa.

Vanha mies syömässä ateriaa hymyillen.

Seniorit ja hoivakodit

Terveydenhuollossa ja hoivakodeissa toimiminen vaatii kokemusta ja näkemystä. ISS toimii aina tiiviissä yhteistyössä ravitsemusasiantuntijoiden ja hoitohenkilökunnan kanssa. Tavoitteena on luoda yhdessä ruokalistat, jotka antavat senioriasiakkaille riittävästi nautintoa, energiaa ja ravintoaineita.

Kolme ISS:n ravintolakokkia hymyilemässä kameralle avokeittiössä samalla ruokaa valmistaen.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin kerromme lisää yrityksesi näköisestä ja makuisesta ravintolapalvelusta.