Siirry suoraan sisältöön
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut

Projektit ja asiantuntijapalvelut

Kokeneet asiantuntijat palveluksessasi
Nainen ISS:n kauluspaidassa seisomassa toimistorakennuksessa ikkunan edessä.
Projektikonsultointia kaiken kokoisille yrityksille

Asiantuntemusta kaiken kokoisiin projekteihin

Olemme luotettava kumppani projektitoteutuksellesi. Hoidamme projektisi sovitusti hankesalkkusi kokonaisuutta projektitoimistomallilla halliten tai projekti kerrallaan. Kokonaisvastuu ja suunnittelun ohjaus on meille tuttua. Kykenemme nopeisiin lähtöihin ja liiketoimintasi huomioiviin aikatauluihin. Pienennä liiketoimintasi riskejä valitsemalla osaava projektitoteutuksen kumppani.

Referenssit

Teknistä osaamista

Olemme teknisesti vaativien projektien osaaja, joka osaa toimia liiketoimintasi tarpeet huomioiden. Meillä on kokemusta puhdastiloista, laboratorioista ja konesaleista. Toteutamme myös käyttäjätilojen toimitilamuutokset yrityksesi ilmeen mukaisesti ja avaimet käteen -mallilla.

Salla Brunou Technopoliksen rakennuksen oven edessä.

"Isosta kumppanista on ollut korona-aikana suuri apu."

- Salla Brunou, Technopolis

 Valmetin Heikki Koivula ja ISS:n Riitta-Liisa Karjalainen vierekkäin.

"Aito kumppanuus on meille molemminpuolista."

- Heikki Koivula, Valmet 

Siivooja valkoisessa työtakissa ja kasvomaskissa pesemässä lattioita Perkin Elmerin laboratoriossa.

"Tilojen siisteys on edellytys tuotteiden valmistamiselle."

- Topi Joutsamo, PerkinElmer

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijuus ohjaa tekemistämme

Otamme tarvittaessa kokonaisvastuun kiinteistön kaikista tarpeista sen elinkaaren eri vaiheissa. ISS tarjoaa asiantuntemusta niin korjaussuunnitteluun, erilaisten taloteknisten ongelmien ratkaisuun kuin projektien toteutukseenkin.
 
Johdamme ja toteutamme projekteja niin kiinteistön kokonaisvaltaisissa modernisoinneissa kuin pienissä muutostöissäkin. Olennaista on, että liiketoimintasi pyörii kuten aikaisemmin ja tavoitteisin päästään halutussa aikataulussa ja budjetissa.
 
Mitä aikaisemmin asiantuntijamme pääsevät pureutumaan ongelmanratkaisuun ja projektiin, sitä enemmän pystymme luomaan kiinteistössäsi pitkän aikavälin arvoa.
 
Projektien lisäksi otamme mielellämme hoitaaksemme myös kiinteistön ylläpitopalvelut.
ISS:n kiinteistöhuoltaja kuulosuojaimet päässä tarkistamassa kiinteistön sähkökytkimiä.

Sähkön käytönjohto 

Sähkölaitteistot ovat kiinteistön toiminnan ja turvallisuuden kannalta kriittisessä roolissa. ISS-käytönjohto huolehtii puolestasi sähkölaitteiden turvallisuudesta ja toimivuudesta vuoden ympäri. Olennaista on ennaltaehkäistä tomintakatkokset ja mahdolliset vaaratilanteet kuten sähköpalot.

Kaksi naista valkoisissa kauluspaidoissa tutkimassa kiinteistön palvelinkeskuksen laitteita.

Tekninen manageeraus

​Kiinteistön ylläpitäminen ja huoltaminen on yllättävän aikaa vievää työtä. ISS:n teknisen managerin tehtävä on varmistaa kiinteistön tavoiteltu toiminta kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa. Tuhansien kiinteistöjen kokemus takaa, että arki rullaa energiatehokkaasti ja käyttäjät viihtyvät. Näin sinä voit käyttää arvokkkaan aikasi olennaiseen.

Kaksi miestä ja kaksi naista pitämässä kokousta keskenään.

Kiinteistön korjaussuunnittelu

Korjaussuunnittelu lähtee aina kiinteistön käytännön tarpeista. Näin pystymme luomaan kokonaisuuden kannalta mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Olennaista on ymmärtää eri järjestelmien kriittysyys ja laitekohtaiset korjaustarpeet.
 
ISS Korjaussuunnitelma perustuu aina ennalta kerättyyn kenttätietoon sekä älykkään algoritmin luomaan dataan eri järjestelmien ja laitteiden korjaustarpeeseen.
ISS:n kiinteistöhuoltaja kypärä päässä kiipeämässä tikapuita, ylhäältäpäin kuvattuna.

Kriittisten tuotantotilojen kunnossapito ja hallinta

ISS:llä on laaja kokemus kriittisten tuotantotilojen rakentamisesta ja ylläpidosta. Hallitsemme niin teletilat, kuin puhdastilatkin rakentamisesta ylläpitoon. Toimimme myös asiakkaidemme 24/7 ensivasteena häiriötilanteiden hallinnassa.

ISS:n kiinteistöhuoltaja kypärä päässä ja kuulosuojaimissa asentamassa putkea.

Sisäilmaongelmien hallinta

Hyvä sisäilma luodaan oikealla kiinteistön järjestelmien käytöllä ja sisäilman laadun valvonnalla. Sisäilmaongemien hallinnassa olennaista on sisäilmaston ja rakennusterveyden jatkuva seuranta ja havainnointi. ISS:n huoltomiehet ja ISS olosuhdehallintakeskus ovat myös sisäilman asiantuntijoita ja pystyvät ennakoimaan ja eliminoimaan riskit ennen niiden eskaloitumista. Sisäilmaratkaisumme perustuu yleisten vaatimusten lisäksi asiakkaan omiin tavoitteisiin ja prosesseihin.

ISS:n aulapalvelutyöntekijä tabletti kädessä.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisista ja näköisistä projekteista? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.