Siirry suoraan sisältöön
ISS Vastuullisuus

Olemme oikeilla jäljillä

Piirretty kuva maapallosta, jossa rakennuksia, ja jonka päällä kierrätysmerkki. Ympärillä vihreitä oksia.
Vastuullisuus

Jäljettömän hyvää palvelua

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja siten merkittävä toimija koko yhteiskuntamme kannalta. 7 756 ammattilaistamme edustaa 93 eri kansallisuutta. Olemme myös palveluyritys, jonka toiminnan tarkoituksena on tehdä maailmasta toimiva. Toteutamme tämän luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Vaikutamme palveluosaamisellamme ympäristön hyvinvointiin, autamme asiakkaitamme pääsemään vastuullisuustavoitteisiinsa ja pidämme huolen oman liiketoimintamme läpinäkyvyydestä.

Yritysvastuuraportti

ISS:n vastuullisuuslupaus: Luomme kestävää hyvinvointia. ISS:n 8 000 ammattilaista vaikuttavat päivittäin työllään niin ympäristöön kuin ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen. Kerromme sidosryhmillemme vastuullisuustavoitteistamme ja edistymistämme vuosittain yritysvastuuraportissamme:

Vihreitä ruohonkorsia kasvamassa mullasta.

Ympäristövastuullisuus ISS:llä

Meillä on merkittävä vaikutusmahdollisuus kiinteistöjen hiilijalanjälkeen palveluratkaisujemme kautta- olemme mukana viemässä kiinteistökantaa kohti hiilineutraaliutta. Toteuttamalla siivous-, ravintola- ja kiinteistön ylläpitopalveluita CO2-päästöjä vähentäen, materiaalitehokkaasti, luonnon monimuotoisuutta ylläpitäen ja kiertotaloutta rakentaen tuemme asiakkaidemme hiilineutraaliustavoitteita. Oman ilmastotavoitteemme mukaisesti olemme hiilineutraali vuoden 2035 aikana. 

 ISS:n eri palveluiden työntekijöitä rivissä. Mukana ravintola- siivous-ja aulapalveluiden työntekijät.

Sosiaalinen vastuullisuus ISS:llä

Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara. Ammattitaitoiset osaajamme tekevät toimintamme tarkoituksen todeksi: he luovat tiloja, joissa on hyvä olla ja tekevät näin maailmasta toimivan. Arvostamme erilaisuutta ja monimuotoisuutta, huolehdimme ammattilaistemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta sekä kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja. 
Ecovadis-sertifikaatin logo 2022.

ISS Palvelut on saavuttanut 2022 EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa kultatason luokituksen

EcoVadis on maailman johtava ja arvostetuin vastuullisuusarviointien tekijä, joka arvioi yritysten vastuullisuutta vuosittain neljällä osa-alueella: ympäristö ja ilmasto, työntekijät ja ihmisoikeudet, eettiset toimintatavat sekä kestävä hankinta.

Haluamme olla vastuullisuuden edelläkävijöitä toimialallamme ja teemme aktiivisesti työtä vastuullisuutavoitteidemme eteen. Kultaluokitus on osoitus onnistumisestamme. Olemme parantaneet toimintaamme jatkuvasti ja pisteemme ylsivät koko toimialan yritysten joukossa 2 prosentin parhaimmistoon.

Vastuullisuus ISS:llä

Tarinoita vastuullisuudestamme

Jyväskylän Tilapalveluiden Petteri Kontro nojaamassa kaiteeseen yhdessä ISS:n yhteyshenkilöiden Eila Aholaisen ja Mika Nuoran kanssa.

Jyväskylän Tilapalvelulle siivotaan ja huolletaan satoja tiloja, joissa on hyvä olla

SBB Nordenin Mikko Heiska, Gasti Managementin Janne Siren ja ISS:n Tarja Puro Mediapoliksen edessä.

Uusi normaali tuo uusia palvelutarpeita – vastuullisuus on SBB Nordenin ja ISS:n yhteistyön kulmakivi

ISS:n asiakaspalvelija, taustalla aulan odotustila.
Ole yhteydessä niin kerromme lisää

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä turvapalvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.