Siirry suoraan sisältöön
ISS Vastuullisuus

Jäljettömän hyvää palvelua

Me olemme oikeilla jäljillä

Meillä on tavoite – autamme sinut vastuullisuuden edelläkävijäksi. Yhdessä meillä on merkittävä mahdollisuus vaikuttaa rakennusten hiilijalanjälkeen. Yli kolmannes Suomen energiankulutuksesta liittyy kiinteistöihin ja rakennettuun ympäristöön. Suuri osa ilmastopäästöistä syntyy kiinteistöjen käytön aikana. Kun valitset ISS Palvelut, valitset rohkean edelläkävijän, jolle vastuullisuus on toimintatapa.

Jäljettömän hyvä palvelumme syntyy vastuullisista teoista

Yritysvastuuraportti

ISS:n vastuullisuuslupaus: Luomme kestävää hyvinvointia. ISS:n noin 8 000 ammattilaista vaikuttavat päivittäin työllään niin ympäristöön kuin ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen. Kerromme sidosryhmillemme vastuullisuustavoitteistamme ja edistymistämme vuosittain yritysvastuuraportissamme:

Vihreitä ruohonkorsia kasvamassa mullasta.

Ympäristövastuullisuus ISS:llä

Meillä on merkittävä vaikutusmahdollisuus kiinteistöjen hiilijalanjälkeen palveluratkaisujemme kautta- olemme mukana viemässä kiinteistökantaa kohti hiilineutraaliutta. Toteuttamalla siivous-, ravintola- ja kiinteistön ylläpitopalveluita CO2-päästöjä vähentäen, materiaalitehokkaasti, luonnon monimuotoisuutta ylläpitäen ja kiertotaloutta rakentaen tuemme asiakkaidemme hiilineutraaliustavoitteita. Oman ilmastotavoitteemme mukaisesti olemme hiilineutraali vuoden 2035 aikana. 

 ISS:n eri palveluiden työntekijöitä rivissä. Mukana ravintola- siivous-ja aulapalveluiden työntekijät.

Sosiaalinen vastuullisuus ISS:llä

Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara. Ammattitaitoiset osaajamme tekevät toimintamme tarkoituksen todeksi: he luovat tiloja, joissa on hyvä olla ja tekevät näin maailmasta toimivan. Arvostamme erilaisuutta ja monimuotoisuutta, huolehdimme ammattilaistemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta sekä kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja. 
Ecovadis-sertifikaatin logo.

ISS Palveluille toistamiseen kultaa EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa

EcoVadis on maailman johtava ja arvostetuin vastuullisuusarviointien tekijä, joka arvioi yritysten vastuullisuutta vuosittain neljällä osa-alueella: ympäristö ja ilmasto, työntekijät ja ihmisoikeudet, eettiset toimintatavat sekä kestävä hankinta.

Haluamme olla vastuullisuuden edelläkävijöitä toimialallamme ja teemme aktiivisesti työtä vastuullisuutavoitteidemme eteen. Kultaluokitus on osoitus onnistumisestamme. Olemme parantaneet toimintaamme jatkuvasti ja pisteemme ylsivät koko toimialan yritysten joukossa 5 prosentin parhaimmistoon.

Sertifikaatit

Tarkista ISS Palveluille myönnetyt sertifikaatit tästä.

Vastuullisuus ISS:llä

Tarinoita vastuullisuudestamme

Jyväskylän Tilapalveluiden Petteri Kontro nojaamassa kaiteeseen yhdessä ISS:n yhteyshenkilöiden Eila Aholaisen ja Mika Nuoran kanssa.

Jyväskylän Tilapalvelulle siivotaan ja huolletaan satoja tiloja, joissa on hyvä olla

SBB Nordenin Mikko Heiska, Gasti Managementin Janne Siren ja ISS:n Tarja Puro Mediapoliksen edessä.

Uusi normaali tuo uusia palvelutarpeita – vastuullisuus on SBB Nordenin ja ISS:n yhteistyön kulmakivi

ISS:n asiakaspalvelija, taustalla aulan odotustila.
Ole yhteydessä niin kerromme lisää

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä palvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.