Siirry suoraan sisältöön
ISS Tukipalvelut

Loistavia työpaikkakokemuksia kaikilla toimialoilla

Mieleenpainuvat palvelukokemukset luovat tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Luomalla tällaisia kokemuksia teemme vaikutuksen vierailijoihin ja vahvistamme organisaatiosi strategiaa ja työntekijöidesi viihtyvyyttä. 

Palvelumme

Lämminhenkinen ja toimiva tila jokaiselle

Luomme työntekijöillesi ja vierailijoillesi laadukkaita palvelu- ja työpaikkakokemuksia. Joustavat vierailija- ja työntekijäpalvelumme sopivat kaikille toimialoille ja suunnitellaan aina sinun liiketoimintastrategiaasi ja toimitilasi tarpeita vastaaviksi.

Aulapalvelut

Aulapalvelun ammattilaisemme antavat myönteisen ja mieleenpainuvan ensikokemuksen rakennukseen saapuville vierailijoille ja työntekijöille. Aulapalvelu tekee tiloistasi turvalliset ja luo niiden käyttäjille hyvän tunnelman työpäivän tai vierailun ajaksi.

Kokouspalvelut

Tiimimme optimoivat kokoustilojen käytön ja av-laitteiden toiminnan ja tekevät palavereistasi tehokkaita. Hyödynnämme myös uusinta kokoustekniikkaa. Samalla työntekijäsi voivat keskittyä liiketoiminnan hoitamiseen niin sisäisissä kokouksissa kuin isännöidessään vierailijoita.     

Asiakaspalvelukeskukset

Kokemuksesi hyvästä puhelinpalvelusta vahvistuu entisestään, kun ulkoistat asiakaspalvelukeskustoimintosi meille. Asiakaspalvelukeskuksemme hyödyntää uusinta teknologiaa, jonka ansioista toimintamme on kustannustehokasta ja palvelumme sujuvaa.  

Postitus- ja lähettipalvelut

Toimitamme sisäisen postin ja paketit tehokkaasti ja ennakoimme lähettipalveluiden tarpeen. Työntekijäsi voivat luottaa siihen, että he saavat odottamansa asiakirjat nopeasti perille.  

Arkistointipalvelut

Digitaalinen asiakirjanhallinta sekä sähköiset arkistointi- ja tiedonhakumenetelmät tekevät arkistointipalvelustamme tehokasta. Arkistointipalvelumme tehostaa myös tilankäyttöä ja auttaa työntekijöitäsi käsittelemään tietoja turvallisesti. 

Johdon ja hallinnon assistenttipalvelut

Assistenttipalvelumme johdon ja hallinnon tueksi luovat arvoa liiketoiminnallesi. Osaavat tiimimme maksimoivat omien osaajiesi tehokkuuden ja kyvyt muun muassa tuottamalla dokumentteja, hallitsemalla kalentereita ja seuraamalla matkavarauksia ja -kustannuksia. 

Vastaamme tarpeisiisi

Palvelumestari loihtii työpaikkakokemuksen

Hyvät työpaikkakokemukset saavat ihmiset viihtymään. Kun työntekijäsi voivat työpaikallaan hyvin, organisaatiosi visio ja kulttuuri vahvistuvat. Palvelutiimimme luovat työpaikkakokemusta pienillä arkea piristävillä yllätyksillä sekä hyödyntämällä innovaatioita ja työhyvinvointiratkaisuja. Tämä lisää tuottavuutta ja luovuutta sekä auttaa houkuttelemaan organisaatioosi sitoutuneita huippuosaajia, jotka haluavat kehittyä yhä paremmiksi. 

ISS:n eri palveluiden työntekijöitä rivissä. Mukana ravintola- siivous-, aula- ja kiinteistöpalveluiden työntekijät.
Miksi ISS?

Me luomme tiloja joissa on hyvä olla

Ammattilaisemme välittävät niistä ihmisistä – työntekijöistä ja vierailijoista – joiden elämään palveluillamme vaikutamme. ISS:läiset ovat koulutettuja ja motivoituneita työskentelemään laatuvaatimukset täyttäen ja ylittäen. Kumppaninasi tarjoamme käyttöösi vuosikymmenten kokemuksen ja kansainvälisen asiantuntemuksen. Tämä tarkoittaa: 

 

  • Houkuttelemme palvelukseemme sitoutuneita osaajia, joilla on oikeat kyvyt ja asenne mieleenpainuvien palvelukokemusten luomiseen.

  • Investoimme ammattilaistemme kehitysohjelmiin ja jaamme parhaita käytäntöjä maailmanlaajuisesti koko organisaatiossamme.

  • Hyödynnämme maailmanluokan ISS-palvelukonsepteja, teknologiaa ja älykkäitä toimitilaratkaisuja vastataksemme tarpeisiisi ja luodaksemme työntekijöillesi ja vierailijoillesi mieleenpainuvia kokemuksia. 

  • Tarjoamme kustannustehokkaita tukipalveluja ja varmistamme kaikkialla terveyteen, turvallisuuteen ja ympäristönsuojeluun liittyvän määräystenmukaisuuden.

  • Luomme kokonaispalveluratkaisun, jossa yksi organisaatiosi tunteva palvelukumppani muodostaa yhtenäisen ISS-tiimin. Tiimi tekee tiloistasi parhaat mahdolliset.  
ISS:n vastaanottovirkailija ojentaa kulkukorttia asiakkaalle hymyillen toimistorakennuksen vastaanotossa.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä tukipalvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.