Siirry suoraan sisältöön
iss työpaikat

Paikka juuri sinulle

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset loistamaan omana itsenäsi.
Meillä teet työtä, jolla on merkitystä – siivoojana toimistossa, kokkina keittiössä, sähkömiehenä laitoksessa, vartijana aulassa, kiinteistönhoitajana tehtaalla, projektipäällikkönä asiakkaalla, asiantuntijana hallinnossa tai vaikka missä muualla.
ISS:n eri palveluiden työntekijöitä.
monimuotoinen yhteisö

Lukuisia mahdollisuuksia erilaisille ihmisille

Turvallinen ja yhdenvertainen työyhteisömme auttaa sinua kasvamaan ja löytämään oman polkusi. Se voi olla niin siivouksessa, kiinteistöhuollossa, ravintola- tai aulapalveluissa, teknisissä palveluissa kuin turvapalveluissakin.

Edut

Tällaisia etuja tarjoamme ISS:läisille

2022_SmarterWayToClean_A4_WT-1-06

Työterveys ja työhyvinvointi

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja saavat tehdä työtään turvallisesti. Olemme edelläkävijä työhyvinvointipalveluissa ja pilotoimme rohkeasti uusia toimintamalleja pidentääksemme työuria. Tuemme tätä toimivilla työterveyshuollon palveluilla. 

2022_SmarterWayToClean_A4_WT-1-06

Liikunta- ja kulttuurietu

Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja harrastamaan vapaa-aikanaan. Tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden työsuhdepyörään. 

2022_SmarterWayToClean_A4_WT-1-06

Palkitseminen

Huomioimme työntekijöiden erinomaisia työsuorituksia ja ainutlaatuisia palvelukokemuksia kuukausittaisilla ja vuosittaisilla palkinnoilla sekä kertapalkkioilla. 

2022_SmarterWayToClean_A4_WT-1-06

Palvelusvuodet

Arvostamme työntekijöidemme pitkiä työuria ja palkitsemme pyöreistä palvelusvuosista. Esihenkilöt voivat muistaa omien tiimiensä työntekijöitä myös merkkipäivinä. 

työpaikat

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Seuraa meitä somessa

Kurkkaa, mitä ISS:llä tapahtuu