Siirry suoraan sisältöön
ISS Ravintolapalvelut

Tie onnelliseen
työympäristöön
kulkee vatsan kautta

Yrityksen oma ravintola on yrityksen sydän ja ihmisten kohtauspaikka. ISS ravintolapalvelut tarjoavat työntekijöille ja vieraille paikan, josta saa hyvän ruoan lisäksi hyvän mielen. Huippuammattilaisemme valmistavat aamiaista, lounasta ja illallista nautittavaksi paikan päällä tai otettavaksi mukaan. 
Ravintola Ragnarin henkilökuntaa laittamassa aamiaista tarjolle.

Kätketty helmi – Ragnar on laadukas ravintola keskellä tehdaskiinteistöä

Nokian Renkaiden tehdaskiinteistössä sijaitseva Ragnar on lippulaivatason ravintola, joka tarjoaa monipuolisen ruokakokemuksen kaikille asiakkaille. 

Suoraan pellolta pöytään yhdessä Green City Farmin kanssa

ISS:n ravintoloissa kasvikset kannetaan satokautena pellolta suoraan lounaspöytään. Toimimme yhteistyössä Green City Farmin kanssa, joka on Perhon ylläpitämä oppimispelto.

Lounas on päivän tärkein ateria?

Kaikkien ravintoloiden lounaslistat löydät täältä.

Ravintolapalvelusegmentit

Työpäivän tärkein tunti

Ruoka tuo ihmiset yhteen. Yhdessä syöminen tuo iloa. ISS ravintolapalveluiden ammattilaiset luovat vastuullisia elämyksiä, jotka tukevat asiakkaidemme hyvinvointia, tuottavuutta ja luovuutta. Tuotamme ravintolapalveluita monipuolisesti erilaisille asiakkaille osana kokonaispalveluratkaisuamme.

Vaihtoehto perinteiselle työpaikkaruokailulle

Kaikissa ISS ravintolapalveluiden henkilöstöravintoloissa ruoka valmistetaan aina itse kotimaisista raaka-aineista. Jokaisena päivänä ateriat suunnitellaan hyvän maun, laadun ja ravitsemuksen näkökulmista. Meille on tärkeää huomioida jokaisen yrityksen persoonalliset tarpeet ja makutottumukset – henkilöstöravintola saa olla yrityksen näköinen.

Ateriat rakennetaan aina satokauden mukaan valittujen suomalaisten pääraaka-aineiden ympärille. Ruoan lisäksi panostamme palveluun ja seuraamme säännöllisesti asiakkaiden tyytyväisyyttä.

 ISS:n kokki pilkkomassa kasviksia hymyillen ravintolan keittiössä.
Asiakkaat kertovat

Danske Bankissa vastuullisuus näkyy myös lautasella

Vastuullisuus mitataan arjen teoissa. Tästä hyvä käytännön esimerkki on yhdessä Danske Bankin kanssa luotu vastuullisuusohjelma, joka kattaa koko konsernin. Toimenpiteiden ansiosta pääkonttorin henkilöstöravintolassa säästettiin vuonna 2021 yhteensä 9 400 kiloa ruokaa hävikiltä.
Ravintola MAD:n iso sali, jossa keskellä atrium-portaat.

Kokouspalvelut juuri yrityksesi tarpeisiin

ISS Food & Hospitality tarjoaa kattavat kokouspalvelut, jotka mahdollistavat onnistuneet kokoukset ja edustustilaisuudet, sekä nautinnolliset hetket arjen ja kiireisten kokouspäivien keskelle.

Tutustu monipuolisiin kokouskohteisiimme ja laadukkaaseen kokous- ja edustuspalvelutarjontaamme.

Lautanen, jossa kalaa, muusia ja salaattia punajuurilla.

Vastuullisia valintoja joka päivä

Vastuullisuus, kestävä kehitys ja eettisyys ovat olennainen osa ravintoloidemme toimintaa. Käytännössä tämä tarkoittaa vastuullisia raaka-ainevalintoja, valmistustapoja sekä jätteiden lajittelua. Valitsemme raaka-aineita, joiden tuotanto ja kuljetus luo mahdollisimman vähän co2-päästöjä. 

Kaikki ravintoloissamme tarjoillusta lihasta, kananmunista, broilerista, kalasta ja maitotuotteista on kotimaista. Kaikista raaka-aineista suomalaisia on jopa 90 %.

ISS:n kokki hämmentämässä ruokaa pannulla ravintolan keittiössä, taustalla toinen kokki.

Loistavan ravintolan resepti

Meidän tehtävämme on luoda joka päivä ravintolakokemus, josta voi nauttia kaikilla aisteilla. Monipuoliset ratkaisut mahdollistavat henkilöstöravintoloiden muuntautumisen erilaisiin tarpeisiin ja jokainen ratkaisu räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Asiantuntevat kokit ja tarjoilijat tuovat pöytään lämpöä ja kyvyn ratkaista yllättävätkin ongelmatilanteet.
ISS:n eri palveluiden työntekijöitä rivissä. Mukana ravintola- siivous- ja aulapalveluiden työntekijät.

Työpaikka, jossa pääset loistamaan

Ihmiset ovat ISS:n tärkein voimavara. Siksi panostamme paljon kulttuuriin sekä työntekijöiden terveyteen, turvallisuuteen ja kykyyn tehdä parhaansa. Lue lisää millaisen uran voisimme sinulle tarjota. Meidän tiimissä on aina tilaa hyville tulevaisuuden tekijöille.

ISS:n eri palveluiden työntekijöitä rivissä. Mukana ravintola- siivous-, aula- ja kiinteistöpalveluiden työntekijät.
MIKSI ISS?

Paikallinen elämys kansainvälisellä kokemuksella

 
Kun asiakas kehuu lounastuokiotaan työpäivän rentouttavimmaksi hetkeksi, olemme päässeet tavoitteeseemme. Näin onnistumme siinä:

  • Kokkimme valmistavat ruoan aina paikan päällä. Seuraamme ja kehitämme asiakastyytyväisyyttä päivittäin.

  • Keittiömestarimme ja kokkimme suunnittelevat monipuolisen menun. Ruokalista on meille enemmän kuin lista. Allekirjoitamme vastuullisen ruokanäkemyksemme joka päivä.

  • Teemme maistuvaa ruokaa sesonkeja kunnioittaen. Asiakkaamme pääsevät ruokamatkalle suomalaisen luonnon ja vuodenaikojen pariin.

  • Henkilöstöravintola on näköisesi. Jokainen ravintolamme on erilainen, koska teemme työtämme asiakkaita varten. Asiakkaamme ovat meille inspiraation lähde. Kun kuuntelemme, onnistumme.

  • ISS ravintolapalvelut suosii Suomessa tuotettuja raaka-aineita, sekä lähiruokaa. Pääruoka-aineiden kotimaisuusaste on 100 %.

 

Kolmea ihmishahmoa esittävä symboli.
Suomessa ISS ravintolapalveluissa työskentelee 450 ammattilaista. Olemmekin yksi Suomen suurimmista henkilöstöravintola-alan työnantajista.
Symboli, jossa kynä ja tarkastuslista.
Käytämme 100 % suomalaista lihaa, kananmunia, broileria, tuorekaloja ja maitotuotteita.
Kasvin taimea esittävä symboli.
Vuonna 2035 olemme hiilineutraali. Vuoden 2027 loppuun mennessä puolitamme ruokahävikkimme. 
Tähden muotoinen symboli.
Tarjoilemme yli 40 000 maistuvaa lounasannosta päivittäin yli 60 ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen.
Kokki valkoisessa työasussa ja tummassa esiliinassa ravintolan keittiössä.
Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin kerromme lisää yrityksesi näköisestä ja makuisesta ravintolapalvelusta.