

Tie onnelliseen
työympäristöön
kulkee vatsan kautta
Suoraan pellolta pöytään yhdessä Green City Farmin kanssa
ISS:n ravintoloissa kasvikset kannetaan satokautena pellolta suoraan lounaspöytään. Toimimme yhteistyössä Green City Farmin kanssa, joka on Perhon ylläpitämä oppimispelto.

Työpäivän tärkein tunti
Ruoka tuo ihmiset yhteen. Yhdessä syöminen tuo iloa. Ravintolapalvelujemme ammattilaiset luovat vastuullisia elämyksiä, jotka tukevat asiakkaidemme hyvinvointia, tuottavuutta ja luovuutta. Tuotamme ravintolapalveluita monipuolisesti erilaisille asiakkaille osana kokonaispalveluratkaisuamme.

Vaihtoehto perinteiselle työpaikkaruokailulle
Kaikissa ravintoloissamme ruoka valmistetaan aina itse kotimaisista raaka-aineista. Jokaisena päivänä ateriat suunnitellaan hyvän maun, laadun ja ravitsemuksen näkökulmista. Tärkeää on myös huomioida jokaisen yrityksen persoonalliset tarpeet ja makutottumukset.
Ateriat rakennetaan aina suomalaisten pääraaka-aineiden ympärille, jotka valitaan satokauden mukaan. Ruoan lisäksi panostamme palveluun ja seuraamme säännöllisesti asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Danske Bankissa vastuullisuus näkyy myös lautasella

Ravintoloita jokaiseen makuun
ISS:n lounasravintolat tarjoavat laajan valikoiman herkullisia vaihtoehtoja, jotka sopivat kaikenlaisiin makumieltymyksiin. Meillä on ravintoloita ympäri Suomen, tervetuloa tutustumaan monipuoliseen lounasvalikoimaamme!

Kokouspalvelut juuri yrityksesi tarpeisiin
ISS Food & Hospitality tarjoaa kattavat kokouspalvelut, jotka mahdollistavat onnistuneet kokoukset ja edustustilaisuudet, sekä nautinnolliset hetket arjen ja kiireisten kokouspäivien keskelle.
Tutustu monipuolisiin kokouskohteisiimme ja laadukkaaseen kokous- ja edustuspalvelutarjontaamme.
2444.jpg?width=960&name=ISS_Lautasmalli_Ymparistovastuullinen_lautasmalli-2%20(2)2444.jpg)
Vastuullisia valintoja joka päivä
Vastuullisuus, kestävä kehitys ja eettisyys ovat olennainen osa ravintoloidemme toimintaa. Käytännössä tämä tarkoittaa vastuullisia raaka-ainevalintoja, valmistustapoja sekä jätteiden lajittelua. Valitsemme raaka-aineita, joiden tuotanto ja kuljetus luo mahdollisimman vähän co2-päästöjä.
Kaikki ravintoloissamme tarjoillusta lihasta, kananmunista, broilerista, kalasta ja maitotuotteista on kotimaista. Kaikista raaka-aineista suomalaisia on jopa 90%.

Loistavan ravintolan resepti

Työpaikka, jossa pääset loistamaan
Ihmiset ovat ISS:n tärkein voimavara. Siksi panostamme paljon kulttuuriin sekä työntekijöiden terveyteen, turvallisuuteen ja kykyyn tehdä parhaansa. Lue lisää millaisen uran voisimme sinulle tarjota. Meidän tiimissä on aina tilaa hyville tulevaisuuden tekijöille.

Paikallinen elämys kansainvälisellä kokemuksella
- Kokkimme valmistavat ruoan aina paikan päällä. Seuraamme ja kehitämme asiakastyytyväisyyttä päivittäin.
- Keittiömestarimme ja kokkimme suunnittelevat monipuolisen menun. Ruokalista on meille enemmän kuin lista. Allekirjoitamme vastuullisen ruokanäkemyksemme joka päivä.
- Teemme maistuvaa ruokaa sesonkeja kunnioittaen. Asiakkaamme pääsevät ruokamatkalle suomalaisen luonnon ja vuodenaikojen pariin.
- Ravintola on näköisesi. Jokainen ravintolamme on erilainen, koska teemme työtämme asiakkaita varten. Asiakkaamme ovat meille inspiraation lähde. Kun kuuntelemme, onnistumme.
- ISS:n ravintolapalvelut suosii Suomessa tuotettuja raaka-aineita, sekä lähiruokaa. Pääruoka-aineiden kotimaisuusaste on 100%.

Suomessa ISS:n ravintoloissa työskentelee 450 ammattilaista. Olemmekin yksi Suomen suurimmista henkilöstöravintola-alan työnantajista.

Käytämme 100 % suomalaista lihaa, kananmunia, broileria, tuorekaloja ja maitotuotteita.

Vuonna 2035 olemme hiilineutraali. Vuoden 2027 loppuun mennessä puolitamme ruokahävikkimme.

Tarjoilemme yli 40 000 maistuvaa lounasannosta päivittäin yli 60 ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen.

Yhteydenottopyyntö
Yhteydenottopyyntö
Lue mitä ravintoloihimme kuuluu







