Siirry suoraan sisältöön
ISS Ravintolapalvelut

Tie onnelliseen
työympäristöön
kulkee vatsan kautta

 ISS:n kokki pilkkomassa kasviksia hymyillen ravintolan keittiössä.
Asiakkaat kertovat

Danske Bankissa vastuullisuus näkyy myös lautasella

Vastuullisuus mitataan arjen teoissa. Tästä hyvä käytännön esimerkki on yhdessä Danske Bankin kanssa luotu vastuullisuusohjelma joka kattaa koko konsernin. Toimenpiteiden ansiosta pääkonttorin henkilöstöravintolassa säästettiin vuonna 2021 yhteensä 9 400 kiloa ruokaa hävikiltä.
Ravintolapalvelusegmentit

Työpäivän tärkein tunti

Ruoka tuo ihmiset yhteen. Yhdessä syöminen tuo iloa. Ravintolapalvelujemme ammattilaiset luovat vastuullisia elämyksiä, jotka tukevat asiakkaidemme hyvinvointia, tuottavuutta ja luovuutta. Tuotamme ravintolapalveluita monipuolisesti erilaisille asiakkaille osana kokonaispalveluratkaisuamme.

Vaihtoehto perinteiselle työpaikkaruokailulle

Kaikissa ravintioloissamme ruoka valmistetaan aina itse kotimaisista raaka-aineista. Jokaisen päiväna ateriat suunnitellaan hyvän maun, laadun ja ravitsemuksen näkökulmista. Tärkeää on myös huomioida jokaisen yrityksen persoonalliset tarpeet ja makutottumukset. 

Ateriat rakennetaan aina suomalaisten pääraaka-aineiden ympärille, jotka valitaan satokauden mukaan. Ruoan lisäksi panostamme palveluun ja seuraamme säännöllisesti asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Ravintola MAD:n iso sali, jossa keskellä atrium-portaat.

Kokous- ja ravintolapalvelut juuri yrityksesi tarpeisiin

ISS Food & Hospitality tarjoaa kattavat kokous- ja ravintolapalvelut, jotka mahdollistavat onnistuneet kokoukset ja edustustilaisuudet, sekä nautinnolliset hetket arjen ja kiireisten kokouspäivien keskelle.

Tutustu monipuolisiin kokous- ja ravintolakohteisiimme ja laadukkaaseen kokous- ja edustuspalvelutarjontaamme.

Lautanen, jossa kalaa, muusia ja salaattia punajuurilla.

Vastuullisia valintoja joka päivä

Vastuullisuus, kestävä kehitys ja eettisyys ovat olennainen osa ravintoloidemme toimintaa. Käytännössä tämä tarkoittaa vastuullisia raaka-ainevalintoja, valmistustapoja sekä jätteiden lajittelua. Valitsemme raaka-aineita, joiden tuotanto ja kuljetus luo mahdollisimman vähän co2-päästöjä. 

Kaikki ravintoloissamme tarjoillusta lihasta, kananmunista, broilerista, kalasta ja maitotuotteista on kotimaista. Kaikista raaka-aineista suomalaisia on jopa 90%.

ISS:n kokki hämmentämässä ruokaa pannulla ravintolan keittiössä, taustalla toinen kokki.

Loistavan ravintolan resepti

Meidän tehtävämme on luoda joka päivä ravintolakokemus, josta voi nauttia kaikilla aisteilla. Monipuoliset ratkaisut mahdollistavat ravintoloiden muuntautumisen erilaisiin tarpeisiin ja jokainen ratkaisu räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Asiantuntevat kokit ja tarjoilijat tuovat pöytään lämpöä ja kyvyn ratkaista yllättävätkin ongelmatilanteet.
ISS:n eri palveluiden työntekijöitä rivissä. Mukana ravintola- siivous- ja aulapalveluiden työntekijät.

Työpaikka, jossa pääset loistamaan

Ihmiset ovat ISS:n tärkein voimavara. Siksi panostamme paljon kulttuuriin sekä työntekijöiden terveyteen, turvallisuuteen ja kykyyn tehdä parhaansa. Lue lisää millaisen uran voisimme sinulle tarjota. Meidän tiimissä on aina tilaa hyville tulevaisuuden tekijöille.

Lounas on päivän tärkein ateria?

Kaikkien ravintoloiden lounaslistat löydät täältä.

ISS:n eri palveluiden työntekijöitä rivissä. Mukana ravintola- siivous-, aula- ja kiinteistöpalveluiden työntekijät.
MIKSI ISS?

Paikallinen elämys kansainvälisellä kokemuksella

 
Kun asiakas kehuu lounastuokiotaan työpäivän rentouttavimmaksi hetkeksi, olemme päässeet tavoitteeseemme. Näin onnistumme siinä:

  • Kokkimme valmistavat ruoan aina paikan päällä. Seuraamme ja kehitämme asiakastyytyväisyyttä päivittäin.

  • Keittiömestarimme ja kokkimme suunnittelevat monipuolisen menun. Ruokalista on meille enemmän kuin lista. Allekirjoitamme vastuullisen ruokanäkemyksemme joka päivä.

  •  Teemme maistuvaa ruokaa sesonkeja kunnioittaen. Asiakkaamme pääsevät ruokamatkalle suomalaisen luonnon ja vuodenaikojen pariin.

  • Ravintola on näköisesi. Jokainen ravintolamme on erilainen, koska teemme työtämme asiakkaita varten. Asiakkaamme ovat meille inspiraation lähde. Kun kuuntelemme, onnistumme.

  • ISS:n ravintolapalvelut suosii Suomessa tuotettuja raaka-aineita, sekä lähiruokaa. Pääruoka-aineiden kotimaisuusaste on 100%.

 

Kolmea ihmishahmoa esittävä symboli.
Suomessa ISS:n ravintoloissa työskentelee 450 ammattilaista. Olemmekin yksi Suomen suurimmista henkilöstöravintola-alan työnantajista.
Symboli, jossa kynä ja tarkastuslista.
Käytämme 100 % suomalaista lihaa, kananmunia, broileria, tuorekaloja ja maitotuotteita.
Kasvin taimea esittävä symboli.
Vuonna 2035 olemme hiilineutraali. Vuoden 2022 loppuun mennessä puolitamme ruokahävikkimme. 
Tähden muotoinen symboli.
Tarjoilemme yli 40 000 maistuvaa  lounasannosta päivittäin yli 60 ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen.
Kokki valkoisessa työasussa ja tummassa esiliinassa ravintolan keittiössä.
Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin kerromme lisää yrityksesi näköisestä ja makuisesti ravintolapalvelusta.