Siirry suoraan sisältöön
ISS Ravintolapalvelut

Mitä ISS tuo pöytään

Jokainen henkilöstöravintolamme tarjoaa laadukkaan ruoan lisäksi ainutlaatuisen tunnelman, joka rakennetaan vastaamaan toiveitasi.

Kolme ISS:n ravintolan kokkia pilkkomassa raaka-aineita keittiössä ja nauramassa yhdessä.
Palveluratkaisut

Maistuisiko yrityksesi näköinen ja tuntuinen ravintola?

Meidän leipätyömme on luoda puhtaalta pöydältä yrityksellesi henkilöstöravintola, johon työntekijät tulevat mielellään. Jokainen ravintola luodaan vastaamaan tarpeitasi ja joustamaan tarvittaessa.

Ammattitaitoiset kokit valmistavan ruoat aina paikan päällä tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Intohimo ruokaan näkyy sesonkien mukaisina annoksina, uusina ruokakulttuureina ja tuoreina ruokatrendeinä. Ravintoloiden keittiöt pyörivät lähes kellon ympäri ja asiakkaana sinä pääset valitsemaan teille sopivan kokonaisuuden olipa kyse lounaasta, kokouksista, edustamisesta tai vaikka cocktailtilaisuudesta.

Palvelumme

Ratkaisu on henkilöstöravintola

Kerro yrityksesi tarpeet – me rakennamme niiden ympärille juuri teidän toiveidenne mukaisen ja makuisen ravintolan.

 

Kaksi ISS:n ravintolan kokkia valmistamassa ruokaa ravintolan keittiössä.

Ravintola on yrityksen sydän

Henkilöstöravintola on yrityksen sydän ja ihmisten kohtauspaikka. Henkilöstöravintolat luovat työntekijöille ja vieraille paikan, josta saa hyvän ruoan lisäksi hyvän mielen. Huippuammattilaiset valmistavat aamiaista, lounasta ja illallista nautittavaksi paikan päällä tai otettavaksi mukaan.

ISS:n kahvilatyöntekijä ojentamassa lattekahvia asiakkaalle kahvilan kassan takaa.

Kahvila tuo energiaa päivään

Hyvä kuppi kahvia tai teetä vetää magneetin lailla puoleensa, piristää päivää ja antaa uusia ideoita. Ammattitaitoiset baristat pitävät huolen, että jokainen kupillinen on nautinto.

Marjapiirakan paloja ja marjasmoothieita lasipurkeissa esillä puisen tarjottimen päällä.

Piristystä kokouksiin ja edustuksiin

Parhaissa kokouksissa inspiroituu ja saa paljon aikaan. Laadukkailla ja virkistävillä kokoustarjoiluilla luodaan hyvä ja energinen tunnelma, joka auttaa tekemään hyviä ja innostavia päätöksiä.

ISS:n Grab&Go-kaupan take away-tuotteita pakkauksissa. Esillä salaattiannoksia ja wrappeja.

Grab & Go – nappaa eväät mukaan

Välillä vauhti on kovaa ja juoma, ateria tai välipala pitää napata mukaan. ISS:n itsepalvelupisteet tekevät työntekijöiden ja vieraiden arjesta helppoa.

Ravintolan buffetpöytä, jossa tarjolla erilaisia värikkäitä salaatteja tarjoiluvadeilla.

Pop-up-ravintolat

Henkilöstöravintolaasi sijoitettavat pop-up-kojut tuovat piristystä ja vaihtelua arkeen. Samalla voimme testata uusia ruokia ja konsepteja, joka auttaa meitä kehittämään ravintolaa.

Valitse yrityksesi makuinen henkilöstöravintola

Monipuolisista ravintolakonsepteista luot yrityksesi näköisen ja makuisen ravintolapalvelun. Vaihtoehtoisia konsepteja löytyy jokaiseen ruokahetkeen aamun puurobaarista takeaway-pisteisiin. Alta löydät maistiaiset lounaskonsepteistamme.

ISS:n The Kitchen konseptin nimi esitettynä logona.

The Kitchen on yrityksen sydän

The Kitchen tarjoaa herkullista, terveellistä ja intohimolla valmistettua kotiruokaa. Tämä lounasvaihtoehto sekoittaa uutta ja vanhaa, perinteistä ja trendikästä herkulliseksi kotiruokavaihtoehdoiksi. The Kitchen taipuu myös moderniksi kasvisravintolaksi.

ISS:n Soup&Bowl konseptin nimi esitettynä logona.

Ota kevyemmin Soup & Bowlissa

Keitto- ja salaattilounaat ovat kasvattaneet jatkuvasti suosiotaan. Soup & Bowl tarjoaa kevyemmän lounasvaihtoehdon ja parhaat palat molemmista. Salaatit voi koota oman maun mukaan ja kaikki tarjolla olevat keitot on merkitty sydänmerkillä, joka takaa hyvän aterian myös sydämelle.

ISS:n The Grill konseptin nimi esitettynä logona.

The Grill on kuuma

Grill-konsepti tarjoilee trendikästä katuruokaa ja moderneja grilliherkkuja. Päivittäin vaihtuvat reseptit esittelevät katuruokakulttuuria eri puolilta maailmaa. Kokit valmistavat grilliannokset tilauksesta valmiiksi annoksiksi.

ISS:n Ota mukaan konseptin nimi esitettynä logona.

Ota mukaan

Välillä lounas maistuu liikkeessä. Ota mukaan tarjoaa terveellisen lounasvaihtoehdon, joka kulkee kätevästi mukana. Vitriinin valikoima elää ja päivittyy jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden toiveita. 

ISS:n ravintolan kokki hämmentämässä hymyillen kattilaa ravintolan keittiössä, taustalla kolme muuta kokkia ruokaa laittamassa.
Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin kerromme lisää yrityksesi näköisestä ja makuisesta ravintolapalvelusta.