Siirry suoraan sisältöön
ISS - Siivouspalvelut yrityksille

Toimiva siivouspalvelu on avain toimivaan työympäristöön

Kokoa ISS:n intohimoisista ammattilaisista yrityksesi näköinen ja kokoinen siivouspalvelu. Meiltä saat siivouspalveluita ja tekijöitä, jotka joustavat tarpeittesi mukaan ja osaavat reagoida uusiin yllättäviin tilanteisiin. Se on varmaa, että tulokset näkyvät.

Kemikaalivapaa siivous tuo kestävää puhtautta

Kemikaalivapaa ylläpitosiivous on yksi tärkeimmistä keinoista lisätä ympäristömyötäisyyttä siivouspalvelussa. Katso videolta, kuinka siivoamme kemikaalivapaasti asiakkaamme Technopoliksen tiloissa.
Siivouspalvelukokonaisuus

Siivouspalvelut yrityksille

Meitä on moneen tilaan, ja jokaisella tilalla on omat erityispiirteensä. Valmiista siivouspalvelupaketeista on helppo rakentaa juuri sopiva siivouspalvelu yrityksellesi ja tiloillesi. Siivouspalvelut yrityksille ovat erikoisalaamme: meiltä saat siivouspalveluita, jotka sopivat tilaan kuin tilaan.

Siivouspalvelut yrityksille

Valitse tilojesi näköinen ja kokoinen siivousratkaisu

Siivouspalveluista rakennetut selkeät paketit tekevät oikean ratkaisun rakentamisesta helppoa ja kustannustehokasta. Tarjoamme laadukkaat ja vastuulliset siivouspalvelut yrityksellesi. Siivouspalvelumme sopivat yrityksesi tiloihin, olivatpa ne sitten toimistotiloja, teollisuusympäristöjä tai jotain muuta.

ISS:n siivooja pyyhkimässä käytävän kaidetta, taustalla toinen ISS:n siivooja.

Ylläpitosiivous

Perustason siivous, jossa rakennamme yhdessä sopivan siivousrytmin siistien ja toimivien työtilojen takaamiseksi. Ylläpitosiivouksen laatua tarkkaillaan säännöllisesti.

ISS:n siivooja pesemässä lattiaa i-mopilla rakennuksen aulassa, vieressä hissit.

Ylläpitosiivous Plus

Laajennettu ylläpitosiivous, jossa sitoudumme toivomaasi siisteystasoon. Perustason ylläpitosiivousta täydennetään säännöllisillä tarkistussiivouksilla.

ISS:n siivooja siivouskärryn kanssa lentokonehallissa, taustalla parkkeerattu lentokone.

All-in-one siivous

Laaja siivouspaketti, joka räätälöidään yrityksellesi kattamaan kaikki tarpeet ylläpitosiivouksesta harvinaisempiin perustöihin (mm. lattioiden peruspesut ja suojakäsittelyt, kalusteiden peruspuhdistus, ikkunoiden pesu) ja taukotilapalveluihin.

Asiakasyhteistyö on järjestelmällistä ja säännöllistä. Toiminnan kehitysyhteistyölle kartoitetaan kehityshankkeet, joita seurataan sovitusti ja viedään yhdessä eteenpäin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Referenssit

Asiakas on aina oikeassa

Siivouspalvelut yrityksille ovat erikoisalaamme: 85 % Suomen suurimmista yrityksistä on siivouspalvelujemme asiakkaita. Lue referensseistämme, miten siivouspalvelumme helpottavat yritysten arkea.

 Salla Brunou Technopoliksen rakennuksen oven edessä.

"Isosta kumppanista on ollut korona-aikana suuri apu."

- Salla Brunou, Technopolis

Valmetin Heikki Koivula ja ISS:n Riitta-Liisa Karjalainen vierekkäin.

"Aito kumppanuus on meille molemminpuolista."

- Heikki Koivula, Valmet 

Siivooja valkoisessa työtakissa ja kasvomaskissa pesemässä lattioita Perkin Elmerin laboratoriossa.

"Tilojen siisteys on edellytys tuotteiden valmistamiselle."

- Topi Joutsamo, PerkinElmer

Toimintafilosofia

Voiko fiksummin enää siivota?

Pandemia muutti maailmaa pysyvästi ja nosti hyvän hygienian valokeilaan. Samaan aikaan työ muutti muotoaan ja haastoi jokaisen oppimaan uutta. Me haluamme kehittyä jatkuvasti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin ja tarjota laadukkaat siivouspalvelut yrityksille. Kyllä, fiksummin voi aina siivota.

Laatua kuvastava symboli.
Laatu

Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme ja kehitämme uusia toimintatapoja korkean laadun takaamiseksi. Käytössämme on mm. huippuluokan digitaalinen laadunvalvontajärjestelmä. Joustavuus ja nopea sopeutuminen uusiin tilanteisiin on meillä perimässä.

Turvallisuutta kuvastava kilven muotoinen symboli.
Turvallisuus

Terveys ja hyvinvointi ovat avain hyvään työympäristöön ja siivouspalvelutoiminnallamme on tähän iso vaikutus. Käytämme aina uusimpia tekniikoita, materiaaleja ja välineitä, jotta tilojen käyttäjillä olisi mahdollisimman turvallista ja hyvä olla. Tästä esimerkkinä mm. kemikaalivapaa otsonoitu vesi, ultrapuhdas vesi, sekä ympäristöystävälliset ja biohajoavat puhdistusaineet.

Kierrätystä kuvastava symboli.
Ympäristöystävällisyys

Olemme asiakkaidemme kanssa samassa veneessä. Tavoitteemme on hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä ja haluamme ratkaisuillamme auttaa myös kumppaneitamme pienentämään ympäristön kuormitusta ja hiilijalanjälkeä. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. täysin kemikaalivapaata siivousta, sekä tilanteen vaatiessa ympäristöystävällisiä ja biohajoavia puhdistusaineita sekä pakkausten ja veden käytön minimoimista.

Symboli, jossa palkit ja nuoli osoittamassa ylöspäin kasvun merkiksi.
Tehokkuus

Asioita voi ja pitää tehdä paremmin. Halu kehittyä ja korkeat tavoitteet tekevät tekevät työstämme tehokasta. Siivoojat suunnittelevat itse työpäivänsä ja tarttuvat omatoimisesti toimeen tehokkuuden takaamiseksi.

Henkilöä kuvastava symboli.
Parhaat työkalut ja tekniikat

Jatkuva oppiminen ja asiakkaiden tarkka kuuntelu auttavat meitä mukautumaan monenlaisten eri aloilla toimivien yritysten erityistarpeisiin. Havainnoimme ympäristöämme, jaamme parhaita käytäntöjämme ja kehitämme jatkuvasti uusia parempia tapoja palvella.

ISS:n eri palveluiden työntekijöitä rivissä. Mukana ravintola- siivous-, aula- ja kiinteistöpalveluiden työntekijät.
MIKSI ISS?

Näin syntyy tiloja,
joissa on hyvä olla

  • Maailmanluokan asiantuntemusta siivouksessa, desinfioinnissa ja hygienian ylläpidossa. Jaamme tietoa ja toimintatapoja eri maiden, paikallisten alueiden ja toimialojen välillä.

  •  Jokainen ISS-ammattilainen käy läpi kattavan koulutuksen, jolloin asiakkaamme saavat aina ammattitaitoisia ja palveluhenkisiä tekijöitä. Jatkuva oppiminen sekä halu ratkaista itsenäisesti asiakkaittemme ongelmia erottaa meidät muista.

  • Tarjoamme asiakkaillemme aina huippulaadukkaita siivouspalveluita hyvään hintaan. Noudatamme aina Suomen terveys-, turvallisuus- ja ympäristömääräyksiä eri toimialoista riippumatta. Eettinen toiminta ohjaa ISS:n työskentelyä läpi toimialojen.

  • Teemme tiivistä yhteistyötä maailman johtavien toimittajien ja tuotekehittäjien kanssa. Näin asiakkaamme hyötyvät uusimmista innovaatioista, kuten uusista kemikaalivapaista siivousmenetelmistä ja robotiikasta.

  • Teemme töitä puhtaamman ympäristön puolesta. Kierrätämme ja vähennämme päästöjä sekä muovin käyttöä. Tavoitteenamme on saavuttaa täysi hiilivapaus kaikille palveluillemme.
Tähden muotoinen symboli.
ISS Palvelut on suurin siivouspalvelualan yritys Suomessa.
Kolmea ihmishahmoa esittävä symboli.
Suomessa ISS:llä työskentelee yli 4500 siivousalan ammattilaista.
Kätteleviä käsiä esittävä symboli.
85 % Suomen suurimmista yrityksistä on siivouspalvelujemme asiakkaita.
Rakennuksia esittävä symboli.
17 miljoonaa päivittäin siivottavaa neliötä.
ISS:n vastaanottovirkailija ojentaa kulkukorttia asiakkaalle hymyillen toimistorakennuksen vastaanotossa.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä siivouspalvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.