Siirry suoraan sisältöön
ISS Ravintolapalvelut

Teollisuus ansaitsee parempaa ruokaa

Tarjoamme laadukkaita ja rentouttavia ravintolakokemuksia teollisuuteen ja tuotantolaitoksiin.

Kokki työskentelemässä keittiössä käsissään vuoka täynnä vihanneksia, taustalla muita kokkeja.
Ravintolapalvelut teollisuuteen

Hyvä ruoka pitää tuotannon rattaat pyörimässä

Ihmiset viettävät suurten osan elämästään ruokapöydän ääressä ja jokaiseen ateriaan kannattaa panostaa. Teollisuusympäristössä ruokailu on rituaali, joka parhaimmillaan inspiroi ja innostaa koko työyhteisöä. Me tuomme aidon ravintolan tehdasympäristöön ja luomme kiireisen arjen keskelle elämyksiä, jotka pistävät hymyn huulille ja auttavat lataamaan akut.  

Suurilla tehdasalueilla lounastauko saattaa kulua ravintolaan vaeltamiseen. Monipuoliset itsepalvelu ja take away -ratkaisut mahdollistavat nautinnollisen ruokatauon kaikissa ympäristöissä työnkuvasta riippumatta. Ravintolamme palvelevat joustavasti kaikkia työntekijöitä ja tarvittaessa vuorokauden ympäri.

Teollisuuden ravintolapalvelut

Itsepalvelu helpottaa arkea

Kun lounasta ei ehdi nauttia ravintolassa, itsepalvelupisteet ovat iso apu. Erityisesti suurissa teollisuuskohteissa lounasravintolan tarjontaa on hyvä täydentää itsepalvelupisteillä. Näin lounas onnistuu myös kiireen keskellä.

Monipuolisista vaihtoehdoista löytyy jokaiselle yritykselle sopiva ratkaisu. Esimerkiksi konttikauppa istuu hyvin kulkureittien varrelle, jolloin asioiminen on tehokasta ja helppoa.

Palvelumme

Teollisuuskohteiden ravintolat

Kerro, mikä teidän yritykselle maistuu ja me räätälöimme henkilöstönne näköiset ravintolapalvelut.

 

Annos Caesar-salaattia valkoisessa kulhossa lautasliinan päällä, valkoisella taustalla.

Ravintola on yrityksen sydän

Ravintola on yrityksen sydän ja ihmisten kohtauspaikka. ISS-ravintolat luovat työntekijöille ja vieraille paikan, josta saa hyvän ruoan lisäksi hyvän mielen. Huippuammattilaiset valmistavat aamiaista, lounasta ja illallista nautittavaksi paikan päällä tai otettavaksi mukaan.

ISS:n kahvilatyöntekijä ojentamassa kahvikuppia asiakkaalle kahvilan tiskin takana.

Kahvila tuo energiaa päivään

Hyvä kuppi kahvia tai teetä vetää magneetin lailla puoleensa, piristää päivää ja antaa uusia ideoita. Ammattitaitoiset baristat pitävät huolen, että jokainen kupillinen on nautinto.

Buffetpöytä, jossa tarjoiluastioissa erilaisia kastikkeita, kasviksia ja leikkeleitä.

Kokouksiin ja edustuksiin

Parhaissa kokouksissa inspiroituu ja saa paljon aikaan. Laadukkailla ja virkistävillä kokoustarjoiluilla luodaan hyvä ja energinen tunnelma, joka auttaa tekemään hyviä ja innostavia päätöksiä.

 ISS:n Grab&Go-kaupan take away-tuotteita pakkauksissa, esillä salaattiannoksia.

Grab & Go – nappaa eväät mukaan

Välillä vauhti on kovaa ja juoma, ateria tai välipala pitää napata mukaan. IUSS:n itsepalvelupisteet tekevät työntekijöiden ja vieraiden arjesta helppoa.

Hymyilevä asiakas kassalla vastaanottamassa tilattua mansikkasmoothieta, taustalla ravintolasali.

Pop-up-ravintolat

Ravintolaasi sijoitettavat pop-up-kojut tuovat piristystä ja vaihtelua arkeen. Samalla voimme testata uusia ruokia ja konsepteja, joka auttaa meitä kehittämään ravintolaa.

Työturvallisuus

Työturvallisuus ensin

Työturvallisuus on tärkeä osa ISS:n jokapäiväistä toimintaa. Työnantajana teemme kaikkemme, jotta työntekijämme voivat työskennellä turvallisesti. Lue lisää työturvallisuudestamme.

Kolme ISS:n kokkia valmistamassa ruokaa liedellä ravintolan keittiössä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin kerromme lisää yrityksesi näköisestä ja makuisesta ravintolapalvelusta.