Siirry suoraan sisältöön
ISS Vastuullisuus

Vastuullisuus kiinteistön ylläpitopalveluissa

ISS:n kylmäasentaja huoltamassa kylmälaitetta.

Vastuullisuus osana kiinteistöjen ylläpitoa

Kiinteistöjen energiatehokkuus ja olosuhteiden hallinta ovat keskeisessä asemassa asiakkaille räätälöitävissä palvelukokonaisuuksissa. Palveluratkaisujen tulokset näkyvät konkreettisesti asiakkaan energian- ja vedenkulutuksessa, päästöjen vähentymisenä sekä erilaisina kiertotalousratkaisuina. 

Kiinteistön ylläpitopalveluissa ensisijaisia toimenpiteitämme omien päästöjemme vähentämiseksi ovat työkoneista ja liikkumisesta aiheutuvien CO2-päästöjen minimointi sähköautoja ja muita vaihtoehtoisia käyttövoimia hyödyntäen, koneiden käytön ja reittien optimointi sekä henkilöstön kouluttaminen taloudelliseen ajotapaan. 

Valitsemme aina käytettävät laitteet ja työkoneet huomioiden niiden monikäyttöisyyden sekä elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset. Kiertotalous, materiaalitehokkuus ja luonnon monimuotoisuuden ylläpitäminen näkyvät aine- ja tarvikevalinnoissamme. Valitsemme laadukkaita komponentteja rikkoutuneiden tilalle sekä varmistamme ennakkohuolloilla teknisten järjestelmien toimivuuden. Käyttämämme lämmönsiirtonesteet ovat ympäristölle turvallisia, ja olemme korvanneet viemärinavauksessa käytettävät kemikaalit mekaanisilla puhdistusmenetelmillä.

Yritysvastuuraportti

Lue lisää vastuullisista kiinteistöjen ylläpitopalveluistamme yritysvastuuraportistamme

ISS:n teknisten palveluiden työntekijä heijastintakissa, taustalla hänen kuvajaisensa näkyvissä ikkunassa.
Vastuulliset kiinteistöjen ylläpitopalvelut

Energia- ja kiertotalouspalvelut

Tuotamme myös kattavat energia- ja kiertotalouspalvelut, jotka mahdollistavat merkittäviä säästöjä yrityksille. Lue lisää energia-ja kiertotalouspalveluiden tarjonnastamme.
Vastuullisuus ISS:llä

Tarinoita vastuullisuudestamme

ISS:n Veijo Pitkäniemi, taustalla ISS logo.

Kutsu energiansäästötalkoisiin – säästetään yhdessä 20 000 kerrostalokodin vuosittaiset sähköt

Ihmisiä istuskelemassa tummasävyisessä aulatilassa läppäreiden äärellä.

ISS HUBissa optimoidaan kohdekiinteistöjen energiankulutusta 24/7

ISS:n asiakaspalvelija, taustalla aulan odotustila.
Ole yhteydessä niin kerromme lisää

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä kiinteistön ylläpitopalvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.