Siirry suoraan sisältöön
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut

Tekniikat

Kiinteistönhuolto on tekniikkalaji
ISS:n työntekijä heijastinliivissä ja kuulosuojaimet kaulalla, mukana lista ja kynä. Taustalla varastohyllyjä.
Tekniset palvelut kaiken kokoisille yrityksille

Toimivan talotekniikan takana on aina ihminen

Modernit kiinteistöt sisältävät valtavat määrät monimutkaista tekniikkaa. Jos laitteet tai järjestelmät yskivät, toiminta pysähtyy, mikä taas maksaa. ISS tarjoaa kiinteistöjen tarpeista rakennetut ylläpitopalvelut, joita yhdistelemällä jokainen löytää takuulla sopivan tavan toimia.

Rakenna kiinteistösi tarpeisiin sopiva ratkaisu

 ISS:n kiinteistöhuoltaja kuulosuojaimet päässä tarkistamassa kiinteistön sähkökytkimiä.

Sähköhuolto

Sähkönjakelu on kiinteistön toiminnan kannalta kriittinen tekijä. Säännöllisellä sähköhuollolla varmistetaan verkon häiriötön toiminta ja ennaltaehkäistään sähkökatkoja. Näin kiinteistön käyttäjät voivat huoletta keskittyä olennaiseen - ydinliiketoiminnan pyörittämiseen.
 
ISS tarjoaa sähköhuollon avaimet käteen -palveluna. Kokonaispalvelu sisältää huollot, lämpökuvaukset, huolto-ohjelmien laadinnan sekä muuntamohuollot-, kojeisto- ja katkaisijauusinnat- sekä muiden katkotöiden korjaukset. Selkeä raportointi, korjaustoimenpiteiden ehdottaminen sekä kokeneet asiantuntijat takaavat työn sujumisen. Sähköhuollot räätälöidään aina kiinteistösi tarpeisiin kilpailukykyiseen hinnan.
Huoltomies tarkastamassa putkia ja kirjaamassa havaintoja ylös.

Lämmitys, vesi ja viemäri

Lämmitys-, vesi-, ja viemäripalveluiden tilaus samasta osoitteesta osoitteesta säästää aikaa, rahaa ja harmaita hiuksia. Kun asiantuntijat jo tuntevat kiinteistösi on helpompi reagoida nopeasti ja joustavasti kaikenlaisiin tarpeisiin. Tarjoamme kaikki lämmitykseen, vesihuoltoon ja viemäreihin liittyvät palvelut kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä.
Kaksi ISS:n huoltomiestä keskustelemassa keskenään, taustalla putkia.

Ilmanvaihto

Toimivalla ja oikeanlaisella ilmanvaihdolla voi vaikuttaa tilojen toimivuuteen sekä energiankulutukseen. Nykyaikaiset EC-puhaltimet säästävät merkittävästi sähköä ja niitä on helppo säädellä vuodenaikojen mukaan tai eri kerrosten ja tilojen tarpeisiin.
 
Ilmanvaihdon nykytila kannattaa kartoittaa, jotta tiedämme kiinteistön todelliset ilmavirtojen jakauman ja kanavien puhdistuksen tarpeet. Näin vältyt turhilta nuohouksilta ja säästät kustannuksissa.
Huoltomies tekemässä tarkastusta heijastinliivissä ja kypärässä, kädessään lehtiö. Taustalla kiinteistön konehuone ja putkia.

Jäähdytys

ISS:n puolueettomat asiantuntijat huoltavat ja asentavat kaiken merkkiset kylmälaitteet nopeasti ja joustavasti. Olemme tottuneet palvelemaan vaativia asiakkaita kaikilla toimialoilla ja kylmäalan huippuosaajaamme ovat käytettävissäsi toimialasta riippumatta. Räätälöimme palvelumme juuri tarpeidesi mukaan.
ISS:n työntekijä suihkuttamassa vettä vesiletkusta kiinteistön pihalla.

Paloturva- ja sammutus

Paloturvallisuudessa ennaltaehkäisy, valmiit järjestelmät ja toimintatavat ovat avainasemassa. Tarjoamme kaiken kokoisille kiinteistöille palvelua, jossa paloturvallisuuteen suhtaudutaan kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti. Käytännössä palvelu sisältää kaikki paloturvallisuuspalvelut kuten esimerkiksi poistumisharjoitukset sekä sprinklerien säännöllisen tarkistuksen.
Henkilön kädet asentamassa turvakameraa kattoon.

Turvatekniikka

ISS:n kokonaisratkaisu sisältää myös kaikki turvatekniikan palvelut. Kokonaisvastuun ottaa asiantunteva ISS-yhteyshenkilö, jonka vastuulla on huolehtia turvatekniikan toimivuudesta sekä mahdollisista modernisointitarpeista. Joustava järjestelmäriippumaton palvelumalli kattaa kaikki tarpeesi ympäri Suomen. Kustannustehokkuus saavutetaan räätälöimällä palvelumalli vastaamaan juuri teidän kiinteistöjen tarpeita.
Huoltomies suojalaseissa ja heijastinliivissä kumartuneena säätämään venttiiliä.

Rakennustekniikka

Toteutamme kaikenlaiset ja kokoiset rakennuskorjaukset alusta loppuun. Kyse voi olla pienestä ylläpidosta laajoihin modernisointeihin. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää kuinka ISS voi auttaa sinua rakennusprojektissasi.
ISS:n työntekijä valvomossa, takanaan valvontakameran kuvaa koko taustan peittävillä näytöillä.

Rakennusautomaatio

Luomme kiinteistöllesi tarvittaessa kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa kaiken rau-järjestelmän uusimisesta käytönaikaiseen seurantaan. Kiinteistösi toimintaa seurataan ISS HUB:n kautta ja päivystyspalvelu vastaa mahdollisiin hälytyksiin vuorokauden ympäri.
 
Rakennuksen automatisointi auttaa optimoimaan energiankulutusta, hallinnoimaan hälytyksiä sekä mahdollistaa kiinteistön toiminnan seuraamisen, mittaamisen ja hallinnan etänä.
Nainen suojakypärässä ja työasussa tekemässä säätöjä sähkökaapin edessä.

Varmennettu sähkönjakelu

Virransyöttö on kiinteistön toiminnan kannalta kriittistä. Erityisesti teollisuudelle ja erilaisille laitetiloille sähkökatkokset tulevat kalliiksi. Tarkkaan suunnitellut ja säännölliset huoltotoimenpiteet ovat oleellinen osa kiinteistön ylläpitoa ja riskienhallintaa.
 
ISS:n valtakunnallinen voimalaiteyksikkö on erikoistunut suunnittelemaan, rakentamaan ja ylläpitämään katkeamattomia verkkoja koko laitteiston elinkaaren ajan.
 
Pitkä kokemus työskentelystä kriittisten tilojen, laitteiston ja säännösten kanssa auttaa rakentamaan parhaan ratkaisun kaikenlaisille kiinteistöille.
Kokki valmistamassa ruokaa hellan ääressä ravintolan keittiössä.

Suurkeittiöhuollot

Meiltä saat ammattitaitoisen, laadukkaan ja nopean huolto- ja korjauspalvelun suurkeittiöihin Etelä-Suomen alueella. Huollamme ja korjaamme suurkeittiölaitteet merkistä riippumatta.
ISS:n työntekijä heijastintakissa, päässään kypärä ja suojalasit.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä palvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.