Siirry suoraan sisältöön
ISS Tekniset palvelut

Rakennusautomaatio

ISS:n työntekijä valvomossa monitorien edessä.
Rakennusautomaatio

Tehokkaat rakennusautomaation palvelumme optimoivat kiinteistösi

Rakennusautomaatio on tehokas tapa seurata ja hallita kiinteistön toimintaa, optimoida energiankäyttöä ja valvoa hälytyksiä. Se tarjoaa mahdollisuuden seurata, mitata ja hallita kiinteistön toimintoja etäyhteyden kautta, jolloin toimintaedellytykset säilyvät häiriöttöminä.

Jos olet huolissasi rakennusautomaatiojärjestelmäsi kunnosta, voit pyytää asiantuntijaamme arvioimaan järjestelmän nykytilan ja raportoimaan tarvittavista korjauksista ja muutoksista. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus rakennusautomaatiojärjestelmistä ja heillä on hyvä ymmärrys sekä laajoista kokonaisuuksista että erikoissovelluksista.

Tekniset palvelut

Rakennusautomaatio

Luomme kiinteistöllesi tarvittaessa kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa kaiken käytönaikaisesta seurannasta rakennusautomaatiojärjestelmien uudistuksiin ja saneerauksiin, jotka toteutamme avaimet käteen -periaatteella.

Automaatio-osaamisemme kattaa kaikki tunnetut käytössä olevat järjestelmät ja teemme niille kaikille teknisiä huoltoja, muutoksia ja modernisointeja. 

Ohjelmointiosaamista löytyy automaatiojärjestelmistä Siemens, Fidelix, Schneider Electric Struxureware, Ouman ja Trend. Muiden osalta, esimerkiksi Deos ja ja Honeywell, käytämme ohjelmointitöihin yhteistyökumppaneita.

 Palveluratkaisumme perustuu asiakkaan prosessien, rakennusautomaatiojärjestelmän ja taloteknisten laitteistojen kokonaisvaltaiseen hallintaan tiedolla johtamisen ja jatkuvan parantamisen keinoin.

 Räätälöimme järjestelmän kiinteistökohtaisesti ja suunnittelemme esimerkiksi uusia lämmöntalteenottoratkaisuja ja optimoimme vanhojen toimintaa, sekä haemme parhaat tekniset ratkaisut kiinteistön arvoa ja toimintaa ajatellen.

 Osaamiseemme kuuluu kiinteistöjen sisäilmaolosuhteiden selvitykset ja mittaroinnit. Kohteet on mahdollista liittää ISS:n keskitettyyn etävalvomoon ISS HUBiin, joka suorittaa kiinteistövalvomopalvelua etäyhteydellä valvomalla ja analysoimalla rakennusautomaatiojärjestelmän kautta saatua dataa sekä ohjaamalla kohteen kiinteistönhoidossa.

ISS:n työntekijä teknisten palvelujen työasussa.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä rakennusautomaation palvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.