Siirry suoraan sisältöön


ISS Siivouspalvelut

Julkinen sektori

Pidämme huolen tilojen puhtaudesta päivittäin myös julkisella sektorilla.

ISS:n kaksi siivousrobottia toimiston taukotilassa.
Siivouspalvelut julkisella sektorilla

Siistit ja viihtyisät tilat julkisen sektorin tarpeisiin

ISS tarjoaa siivouspalvelut julkisen sektorin tiloissa, kuten virastoissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä liikunta- ja terveyspalveluissa. Olemme kokenut toimija julkisen sektorin puhtauspalveluhankinnoissa. Laadunhallinta on siivouspalveluidemme keskiössä ja pidämme kiinni tarkasti vaatimusten mukaisesta puhtaustasosta. Ammattitaitoiset siivoojamme varmistavat laadukkaan siivouksen lisäksi sujuvan asiakaspalvelun. Hyödynnämme uusia teknologioita ja robotiikkaa tehostamaan ja automatisoimaan siivoustyötä. 

 Ympäristöystävälliset siivousratkaisut ovat tärkeä osa kestävää kehitystä ja niiden merkitys korostuu erityisesti julkisella sektorilla. Käytössämme on kemikaalivapaat siivousmenetelmät, joiden avulla voidaan myös välttää haitallisia terveysvaikutuksia. Tämän vuoksi ympäristöystävälliset ratkaisut ovat tärkeitä paitsi ympäröivälle luonnolle myös tilojen käyttäjien terveydelle.

Jäljettömän puhdasta siivouspalvelua

Tarjoamme kestävän kehityksen mukaista siivouspalvelua, joka perustuu veden ja energian säästöön, kestäviin hankintoihin, muovin vähentämiseen ja kiertotalouteen. Kemikaalivapaat ylläpitosiivousmenetelmämme ovat vähentäneet merkittävästi kemikaalien, muovin ja vesistöpäästöjen määrää. Uudet resurssitehokkaat koneet ja menetelmät ovat säästäneet yli 13 miljoonaa litraa puhdasta vettä. Valitsemme aina ympäristömerkittyjä, kierrätettäviä raaka-aineita käyttäviä tuotteita.

Palvelumme

Siivouspalvelut julkisella sektorilla

ISS:n siivooja pesemässä lattiaa i-mopilla rakennuksen aulassa, vieressä hissit.

Virastot ja vapaa-ajan palvelut

ISS toimittaa siivouspalveluita julkisella sektorilla virastokohteisiin ja vapaa-ajan palveluihin, kuten kulttuuri- ja liikuntapaikkoihin. Siivouspalveluidemme tehtävä on taata tilojen puhtaus ja näin edistää tilojen käyttäjien hyvinvointia. Siistien ja viihtyisien tilojen kautta varmistamme sujuvamman työskentelyn ja vapaa-ajan, sekä tyytyväisemmät tilojen käyttäjät. Asiakkaan hoitaessa asioita siistissä virastossa tai vieraillessa puhtaissa harrastustiloissa, hän tuntee olonsa tervetulleeksi ja vierailusta jää positiivisempi vaikutelma. Puhtaat tilat myös lisäävät tiloissa työskentelevän henkilökunnan motivaatiota ja sitoutumista.


ISS:n siivoojaa asettamassa tuoleja järjestykseen koululuokassa.

Päiväkodit ja oppilaitokset

Siisti, turvallinen ja viihtyisä ympäristö lapsille ja aikuisille syntyy ISS:n siivouspalveluiden kautta. Tärkeintä on hyvät sisäolosuhteet, joissa voidaan hyvin, jotta jaksetaan leikkiä ja oppia. Korkea puhtaustaso on olennainen osa päiväkotien ja oppilaitosten arkea, vaikuttaen suoraan viihtyvyyteen, terveyteen ja hygieniaan.

 

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja siivoojamme tukevat omalla työpanoksellaan arkea myös kasvatusnäkökulmasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme taipuu moneen, ja tarvittaessa siivouspalveluiden ohella työntekijämme voivat vastata myös esimerkiksi ruokapalveluista.

Sairaalassa työskentelevä mies sinisessä työasussa ja kasvomaskissa sairaalasängyn äärellä.

Terveydenhuolto

Siivouspalveluidemme tarkoituksena on varmistaa, että terveydenhuollon tilat ovat puhtaita ja turvallisia potilaille ja henkilökunnalle. Siivoamme monipuolisesti erilaisissa julkisen sektorin terveydenhuollon kohteissa, esimerkiksi palveluasumisen parissa ja terveyskeskuksissa. 

Pidämme yllä ensiluokkaista puhtaustasoa ja panostamme hygieenisiin työskentelytapoihin, laadukkaaseen sisäilmaan ja aseptiikkaan. Siivouksen keskiössä on laadukas hygieniapolku, joka tukee asiakkaiden parantumisprosessia. Puhtaat tilat vähentävät infektioiden riskiä ja siten parantavat potilasturvallisuutta ja hoitotuloksia.

Olemme Hanselin sopimustoimittaja

ISS toimii Hansel Oy:n 2021-2025 dynaamisessa hankintajärjestelmässä (DPS) sopimustoimittajana. Lue lisää Hanselin sivuilta.

Jyväskylän Tilapalvelun yhteyshenkilöt rivissä porraskaiteen takana.
Asiakkaat kertovat

Jyväskylän Tilapalvelulle siivotaan ja huolletaan satoja tiloja, joissa on hyvä olla

Liki 200 ISS:läistä tuottaa Jyväskylän Tilapalvelulle huippuluokan siivous- ja ylläpitopalveluita. Näin kaupungin liikelaitoksen sadat tilat pysyvät sisäilmaltaan hyvinä ja loppukäyttäjilleen terveellisinä.
ISS:n siivooja pyyhkimässä mopilla käytävän kaiteiden ikkunalaseja, taustalla kauempana toinen siivooja.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä siivouspalvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.