Siirry suoraan sisältöön
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut

Energia- ja kiertotalouspalvelut

Säästä maapallon ja yrityksesi resursseja
ISS:n teknisten palveluiden työntekijä heijastintakissa, taustalla hänen kuvajaisensa näkyvissä ikkunassa.
Energianhallintaan ja kiertotalouteen

Vihreä valinta kumppaniksi

Enrgiatehokkuus ja kiertotalouden ratkaisut ovat olleet ISS:n pöydällä jo vuosikausia. Tänään asiakkaamme pääsevät nauttimaan vihreistä ratkaisuista, jotka säästävät energiaa ja tekevät tiloista mukavampia käyttää. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää. Pienilläkin investoinneilla saat aikaan merkittäviä säästöä.

Valitse modernit työkalut ja arjen sujuvuus

ISS:n työntekijä, taustalla ISS:n valkoinen palveluauto.

Energia- ja olosuhdehallinta

Ratkaisumme on kustannustehokkain ja laadukkain energia- ja olosuhdehallinnan palvelu. Varmistamme käytännönläheisesti asiakkaidemme kiinteistöjen tarkoituksenmukaisen ja energiatehokkaan toiminnan sekä optimaaliset olosuhteet. Olemme edelläkävijä kohteiden liitettävyydessä ja ratkaisumme tuottaa asiakkaillemme todennetusti energiakustannusten säästöt, paremmat olosuhteet ja korkean käyttäjätyytyväisyyden. Teknisesti osaavat asiantuntijamme varmistavat terveelliset ja turvalliset tilat. Hyödyntämällä älykästä teknologiaa takaamme optimaaliset olosuhteet ja energiatehokkuuden. Innovatiivisella energianhallinnalla pienennämme hiilijalanjälkeä ja pidämme kustannukset kurissa.
 ISS:n kiinteistöhuoltaja tekemässä mittausta kiinteistön sulakekaapilla.

Energiamanageri -palvelu

Kiinteistösi energiankäyttö nyt ja tulevaisuudessa: Energiamanagerimme pureutuu kiinteistösi energiankäytön kokonaisuuteen luoden hallinnan kokonaisnäkymän kiinteistön tämän päivän optimaalisesta energiankäytöstä laajempien aina energiansäästöhankkeiden hankehallintaan asti. Energiamanagerimme asiakaskohtaistaa HUB energia- ja olosuhdehallintamme palvelua entisestään ja vastaa kiinteistösi energiatehokkuuden ajantasaisuudesta tässä ja tulevassa ajassa.
ISS:n valvomotyöntekijä päivystämässä tietokoneiden äärellä toimistossa.

Kiinteistövalvomo

Kiinteistövalvomossa talotekniikan asiantuntijat turvaavat hälytysten käsittelyn 24/7. Asiakas voi luottavaisin mielin nukkua yönsä rauhassa, kun luottokumppani kantaa vastuun. Kiinteistövalvomomme tuottaa ripeän palveluvasteen ja asiakastarpeen mukaisen raportoinnin sekä tarjoaa osaamisensa kiinteisöhälytysten kiinteistökohtaiseen järkevöittämiseen.
ISS:n työntekijä valvomossa, takanaan valvontakameran kuvaa monilla näytöillä.

Kiinteistöhuollon päivystys

Ostamalla päivystyspalvelu 24/7 voit luottaa kiinteistösi olevan turvassa myös silloin, kun kukaan ei ole kiinteistössä paikan päällä havainnoimassa ongelmia. Nuku yösi rauhassa me valvomme puolestasi. Tekemällä sopimuksen myös etävalvonnasta saat ammattitaistoisen ongelmien 24/7 ratkaisun sekä jossa turhat päivystyskäynnit ja niihin liittyvät kustannukset Meillä on koulutettu ammattitaitoinen henkilöstö, jolla on työn vaatima talotekninen koulutus. Päivystäjät on perehdytetty kattavasti, jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Alueellinen kattavuutemme on Suomen laajin.
ISS:n työntekijä hymyilemässä valkoisen palveluauton oven takana.

Kiinteistön yleishuolto ja valvonta

Meillä on koulutetut kiinteistöhuollon osaajat sekä tehokkaat menetelmät ja riittävä kokemus. Hoidossa ja valvonnassa kiinteistönhoitajiemme tukena toimii Tekninen Palvelumme, ISS HUB keskuksemme sekä asiantuntijapalveluidemme osaajat. Anna kiinteistösi hoito ammattilaisen käsiin.

ISS:n valvomotyöntekijä päivystämässä tietokoneiden äärellä toimistossa.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisistä energia- ja kiertotalouspalveluista? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.