Siirry suoraan sisältöön
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut

Energia- ja kiertotalouspalvelut

Säästä maapallon ja yrityksesi resursseja
ISS:n teknisten palveluiden työntekijä heijastintakissa, taustalla hänen kuvajaisensa näkyvissä ikkunassa.
Energianhallintaan ja kiertotalouteen

Vihreä valinta kumppaniksi

Energiatehokkuus ja kiertotalouden ratkaisut ovat olleet ISS:n pöydällä jo vuosikausia, muiden kiinteistön ylläpitopalvelujen ohella. Tänään asiakkaamme pääsevät nauttimaan vihreistä ratkaisuista, jotka säästävät energiaa ja tekevät tiloista mukavampia käyttää. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää kiertotalouspalveluista. Pienilläkin investoinneilla saat aikaan merkittäviä säästöjä.

Valitse modernit työkalut ja arjen sujuvuus

ISS:n työntekijä, taustalla ISS:n valkoinen palveluauto.

ISS REC - Energia- ja olosuhdehallintakeskus

Ratkaisumme on kustannustehokkain ja laadukkain energia- ja olosuhdehallinnan palvelu. Varmistamme käytännönläheisesti asiakkaidemme kiinteistöjen tarkoituksenmukaisen ja energiatehokkaan toiminnan sekä optimaaliset olosuhteet. Olemme edelläkävijä kohteiden liitettävyydessä ja ratkaisumme tuottaa asiakkaillemme todennetusti energiakustannusten säästöt, paremmat olosuhteet ja korkean käyttäjätyytyväisyyden. Teknisesti osaavat asiantuntijamme varmistavat terveelliset ja turvalliset tilat. Hyödyntämällä älykästä teknologiaa takaamme optimaaliset olosuhteet ja energiatehokkuuden. Innovatiivisella energianhallinnalla pienennämme hiilijalanjälkeä ja pidämme kustannukset kurissa.
 ISS:n kiinteistöhuoltaja tekemässä mittausta kiinteistön sulakekaapilla.

Energia-asiantuntijapalvelut

Kiinteistösi energiankäyttö nyt ja tulevaisuudessa: Energia-asiantuntijamme pureutuu kiinteistösi energiankäytön kokonaisuuteen luoden hallinnan kokonaisnäkymän kiinteistön tämän päivän optimaalisesta energiankäytöstä laajempien aina energiansäästöhankkeiden hankehallintaan asti. 
ISS:n valvomotyöntekijä päivystämässä tietokoneiden äärellä toimistossa.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisistä energia- ja kiertotalouspalveluista? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.