Siirry suoraan sisältöön
ISS Vastuullisuus

Sertifikaatit

ISS Palveluille on myönnetty seuraavat sertifikaatit

ISO 9001:2015

ISO 22000:2018

ISO 14001:2015

ISO 45001:2018

HSEQ-arviointi

Ecovadis-vastuullisuusarviointi

Ecovadis-sertifikaatin logo.

ISS Palveluille toistamiseen kultaa EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa

EcoVadis on maailman johtava ja arvostetuin vastuullisuusarviointien tekijä, joka arvioi yritysten vastuullisuutta vuosittain neljällä osa-alueella: ympäristö ja ilmasto, työntekijät ja ihmisoikeudet, eettiset toimintatavat sekä kestävä hankinta.

Haluamme olla vastuullisuuden edelläkävijöitä toimialallamme ja teemme aktiivisesti työtä vastuullisuutavoitteidemme eteen. Kultaluokitus on osoitus onnistumisestamme. Olemme parantaneet toimintaamme jatkuvasti ja pisteemme ylsivät koko toimialan yritysten joukossa 3 prosentin parhaimmistoon.

ISS:lle alan parhaimmat tulokset HSEQ-auditoinnissa

HSEQ- auditointi on tehokas menettely varmistaa yhteisiin pelisääntöihin sitoutuminen. HSEQ-auditointiin sisältyy kattava arviointi yritysten työterveydestä ja -turvallisuudesta, ympäristöasioista ja laadusta, sekä näiden osa-alueiden linkittymisestä yrityksen johtamiseen.

Helmikuun 2023 HSEQ-auditoinnissa ISS saavutti pistemäärän 715 (max. 750), joka oikeuttaa meidät 6. sijalle kaikkiaan 650 auditoinnista. Omalla toimialallamme olimme sijalla 1.

Saavutetun pistemäärän erinomaisuutta korostaa vertailu kaikkien auditoitujen yrityksien pistekeskiarvoon, joka on 382 pistettä.

HSEQ-sertifikaatin logo

Yritysvastuuraportti

ISS:n vastuullisuuslupaus: Luomme kestävää hyvinvointia. ISS:n 8 000 ammattilaista vaikuttavat päivittäin työllään niin ympäristöön kuin ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen. Kerromme sidosryhmillemme vastuullisuustavoitteistamme ja edistymistämme vuosittain yritysvastuuraportissamme:

ISS:n asiakaspalvelija, taustalla aulan odotustila.
Ole yhteydessä niin kerromme lisää

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä palvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.