Siirry suoraan sisältöön
ISS Tekniset palvelut

Turvatekniikka

Turvakameran asennus.
Turvatekniikka

Häiriötön toimintaympäristö kattavilla turvatekniikan palveluilla


Ammattitaitoisen henkilöstömme avulla varmistamme asiakkaillemme häiriöttömän toimintaympäristön. Palvelukokonaisuutemme sisältää uusimpia turvatekniikan innovaatioita ja ratkaisuja, ja teemme yhteistyötä alan johtavien kumppaneiden kanssa. Asiantuntijamme vastuulla on huolehtia asiakkaan turvatekniikan toimivuudesta sekä mahdollisista modernisointitarpeista. Palvelumallimme on joustava ja järjestelmäriippumaton.

Lukitus-, kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmien asentaminen, korjaaminen ja muuttaminen vaativat poliisin myöntämän turvallisuusalan elinkeinoluvan. Lisäksi turvatekniikan parissa työskentelevä tarvitsee turvasuojaajakortin. ISS on hyväksytty turvallisuussuunnitteluyritys, joten meillä on oikeudet ja tarvittavat sertifioinnit tehdä turvallisuussuunnittelua ja turvatekniikkatehtäviä asiakkaille.

Tekniset palvelut

Turvatekniikka

Turvatekniikka on olennainen osa turvallisia työympäristöjä. Turvatekniikka käsittää erilaisia teknisiä laitteita ja sovelluksia, joiden avulla pyritään suojaamaan ihmisiä, rakennuksia, koneita ja yhteiskunnan toimintaedellytyksiä ulkopuolisilta uhilta. Tarjoamme esimerkiksi seuraavanlaisia palveluita:

ISS:n turvatekniikan asiantuntijat vastaavat asiakkaiden turvajärjestelmien suunnittelusta, asennuksesta, huollosta, ylläpidosta, päivityksistä sekä dokumentoinnista.
Turvatekniikan järjestelmiä ovat esimerkiksi kamera-, kulunvalvonta-, palovaroitin-, murtohälytys- ja lukitusjärjestelmät. Niihin liittyvät olennaisesti myös ovi- ja porttiautomatiikka sekä erilaiset tiedonsiirto- ja hälytysyhteydet.
Mahdollistamme toimivan turvatekniikan säännöllisten huoltojen, ohjelmistopäivitysten, käytön tuen ja elinkaarisuunnittelun kautta.
Henkilö tietokoneen ääressä datakeskuksessa.

Turvatekniikka taklaa turvallisuusuhkia ja havaitsee poikkeustilanteita

Turvatekniikan rooli vaaratilanteiden ehkäisemiseksi on merkittävä. Turvatekniikka sisältää mm. turvajärjestelmien suunnittelua, asennuksia, huoltoa, ylläpitoa, päivittämistä ja dokumentaatiota. Mitä on turvatekniikka ja kuinka sitä hyödynnetään turvallisten ympäristöjen luomiseen?

ISS:n työntekijä teknisten palveluiden työasussa.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä turvatekniikan palvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.