Siirry suoraan sisältöön
ISS Tekniset palvelut

Jäähdytys

iss_palvelut_joni_murto_1500pix-7926-a9774a18-468d-48de-b4dc-c5c423420620_s1800x0_q80_noupscale-1
Jäähdytys

Kattavat kylmätekniikan ratkaisut yrityksille

Jotta jäähdytysjärjestelmät säilyttävät toimintakykynsä ja tehokkuutensa, ne vaativat säännöllistä huoltoa. Määräaikaishuoltoon sisältyy lakisääteinen kylmäainevuototarkastus sekä jäähdytyslaitteiden säännöllinen huolto. Kylmäainevuototarkastus toteutetaan F-kaasuasetuksen 517/2014 mukaisesti.

Tarjoamme kylmätekniikan palveluita kaikenlaisiin kiinteistöihin, oli kyse sitten teollisuuslaitoksista, toimistoista, ravintoloista tai arvokiinteistöistä. ISS:llä on käytössä 24/7-päivystys joka päivä vuoden ympäri. Etävalvonta- ja olosuhdekeskuksemme tukee vikatilanteissa sekä ennakoi tulevia mahdollisia häiriöitä, auttaen ylläpitämään järjestelmien käyttövarmuutta ja energiatehokkuutta. Täytämme kylmäasennusliikkeille asetetut pätevyysvaatimukset ja olemme rekisteröityneet TUKESin ylläpitämään kylmäasennusliikerekisteriin.

Tekniset palvelut

Jäähdytysratkaisut

Asennamme laitteita monenlaisiin tarpeisiin aina pienistä kylmäkaapeista suuriin vedenjäähdyttimiin asti. Tarjoamme asetusten mukaiset tarkastukset, asennukset, säännölliset huollot ja vikakorjaukset kaikille laitemerkeille. Palveluverkostomme toimii ympäri Suomen mahdollistaen huollot nopealla vasteajalla. Toimimme aina työturvallisuus huomioiden ja edistämme asiakkaan turvallisuutta.

Kylmätekniikkapalvelumme tarjoavat yrityksille monenlaisia etuja:

Huollot, vikakorjaukset ja modernisoinnit samalta toimittajalta.
Asennamme ainoastaan hyväksi havaittuja laitteistoja, joiden tehokkuus, ympäristöystävällisyys, varaosien saanti ja toimintavarmuus on etusijalla.
ISS:n kattava huoltoverkosto, joka pystyy huoltamaan kaiken merkkiset ja malliset laitteistot, myös maalämpölaitteistot.
Ympäristöystävällisyys, joka korostuu käytettäessä kierrätettyjä kylmäaineita.

Väliaikainen jäähdytys (mm. kylmä/pakkaskontit ja jäähdytyspingviinit eri tarpeisiin).

24/7-päivystys vuoden jokaisena päivänä.

Etävalvonta- ja olosuhdekeskus.

Ammattilaiset

Kylmäalan tulevaisuus on turvattu ISS:n opissa

Laaja-alaista erikoisosaamista vaativa ISS:n kylmätekniikan yksikkö kouluttaa omat ammattilaiset. Joni Murto suoritti vuoden kestävän talotekniikan ammattitutkinnon kylmäasentajan osaamisalan, ja nyt hän luotsaa uusia kollegoita ISS:n kylmätekniikan yksikössä.

Web_Desktop-FI_2021_Outokumpu_01
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisista ja näköisistä kylmätekniikan palveluista? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.