Siirry suoraan sisältöön
ISS:n lupaus työntekijöille

Paikka juuri sinulle

Ole oma itsesi

Uskomme siihen, että jokaiselle löytyy yhteisöstämme paikka ja jokainen voi olla ISS:llä oma itsensä. Kunnioitamme toisiamme ja luotamme toisiimme. 

Luo oma polkusi

Osana osallistavaa yhteisöä ja positiivista ympäristöä voit kasvaa ja kehittyä. Urapolkusi voi viedä uusiin tehtäviin, uusien palveluiden pariin ja jopa uusiin maihin. 

Ole osa jotain suurempaa

Luomme tiloja, joissa on hyvä olla. Työmme vaikuttaa kaikkialla yhteiskunnassa. Teemme tämän päivän tekoja, mutta katsomme vahvasti tulevaisuuteen. 

ISS Suomi numeroina

Monipuolinen työpaikka, valtakunnallinen työnantaja

Olemme Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys sekä yksi maan suurimmista yksityisistä työnantajista. Toimimme valtakunnallisesti noin 300 kunnassa. 
Icon metro-chart-bars
n. 8000
työntekijää
Icon metro-chart-bars
107
kansalaisuutta
Icon metro-chart-bars
86 %
tyytyväisyys työpaikkaan

osaaminen ja urakehitys

Kasvata osaamistasi ja kehity urallasi

Tuemme henkilöstömme osaamista ja urakehitystä tutkinnoilla, koulutuksilla ja valmennuksilla. Osaamisen kehittäminen mahdollistaa sujuvan siirtymisen roolista toiseen ja takaa laadukkaan palvelutason. 

 
Koulutus

Panostuksemme koulutukseen

Meillä satsaukset henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen näkyvät sekä rahallisesti että ajallisesti. Tässä muutamia avainlukuja vuodelta 2023.
Icon metro-chart-bars
3 miljoonaa
euroa koulutukseen
Icon metro-chart-bars
68 000
koulutustuntia
Icon metro-chart-bars
7 319
koulutukseen osallistunutta
Opinnot
Koulutusmuodot

Tutkinnot ja ammatilliset koulutukset

Työn ohessa ISS:läiset voivat suorittaa lukuisia tutkinto- ja ammatillisia koulutuksia. Sisäisten koulutusohjelmien lisäksi juuri nyt käynnissä on tutkintokoulutuksia, kuten ISS-insinööri- ja ISS-tradenomiohjelmat. 
iss:läiset kertovat

ISS:läisten kokemuksia osaamisen kehittämisestä

Mahdollisuus opiskella työn ohessa tässä mittakaavassa on hieno kädenojennus ja bonus työntekijälle. Opiskelusta on vieläpä konkreettista hyötyä etenemisen kautta. 

Mari Ahtola, kiinteistön ylläpitopalveluiden aluepäällikkö, ISS-insinööriohjelma

Kouluttautumismahdollisuuksista oli niin hyvin tietoa saatavilla, että oli helppo tehdä päätös. Koulutuksesta ei ole ikinä haittaa. Työkaverit ovat kannustaneet opiskelussa.

 Emma Heikkinen, siivooja, puhtaus- ja kiinteistöalan ammattitutkinto

Asiakkaat velvoittavat tiettyjä koulutuksia. Teknologia kehittyy, ja ulkoisia uhkia tulee koko ajan enemmän, minkä vuoksi koen, että omatoiminen perehtyminen ja opiskelu on tärkeää. 

Robert Tikkinen, teollisuusvartija

ISS_johtaminen
johtaminen

Hyvä johtaminen pohjaa ISS:n arvoihin

Periaatteemme on, että jokaisen ISS:läisen työarki on hyvää ja turvallista. Se rakentuu eettisestä, johdonmukaisesta ja oikeudenmukaisesta johtamisesta, myönteisestä asenteesta ja yhteenkuuluvuuden tunteesta. 
Esihenkilöiden tuki
esihenkilökoulutukset

Tuemme esihenkilöidemme osaamista

Tärkeä osa osaamisen kehittämistä on esihenkilöidemme kouluttaminen. Sisäiset esihenkilötyön ja johtamisen valmennusohjelmat kattavat kaikki organisaation tasot ja tukevat johtamiskulttuurimme kehittämistä.
ISS:läiset kertovat

ISS:läisten ajatuksia esihenkilötyöstä

Mentaliteettini on työntekijät edellä. Olen siellä, missä minua tarvitaan. Perehdytän, tuuraan, tuen asiakkuuksien haltuunotoissa ja kehittämisessä. 

Markus Juvonen, vuoroesimies

 

Olen työntekijöideni puolella enkä tee radikaaleja päätöksiä kevein perustein. Oma polkuni osoittaa sen, että ISS:llä osaamista johdetaan aktiivisesti. 

Tiina Nurro, palvelupäällikkö

 

Kun hyvän johtamisen päälle lisätään oikeudenmukainen ja selkeä henkilöstöpolitiikka, ollaan oikealla polulla. 

Maria Pajamo, henkilöstöjohtaja

 

monimuotoinen työyhteisö
monimuotoisuus

Työyhteisö, jossa on kaikille tilaa

Haluamme luoda turvallisen työpaikan, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja kokea yhteenkuuluvuutta. Arvostamme työntekijöidemme ainutlaatuisia ominaisuuksia, kokemuksia ja taustoja. Siksi teemme päivittäin töitä monimuotoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön eteen.

Lupauksemme monikulttuurisuudesta

Olemme mukana hankkeissa, jotka edistävät yhdenvertaista työelämää. Olemme allekirjoittaneet YK:n periaatteet sukupuolten tasa-arvon edistämiseksi ja teemme yhteistyötä Startup Refugees -järjestön kanssa maahanmuuttajien työllistämiseksi. 

Lupauksemme työntekijöillemme

Uskomme siihen, että jokaiselle löytyy yhteisöstämme paikka ja jokainen voi olla oma itsensä. Meillä olet osa arvostettua, monimuotoista ja maailmanlaajuista yhteisöä. Kunnioitamme toisiamme, luotamme toisiimme ja saamme maailman toimimaan paremmin. 

Lupauksemme monimuotoisuudesta

Monimuotoisuus näkyy meillä lukuisilla eri tavoilla. Lähes 8000 työntekijäämme edustavat yli sataa eri kansalaisuutta. Iältään he ovat 15–75-vuotiaita. Työskentelemme ympäri Suomen, noin 300 paikkakunnalla. 

Kopio mallista Kopio Infotaulupohja png (2)

Taitajan virallinen yhteistyökumppani

Olemme Suomen suurimman ammatillisen koulutuksen tapahtuman, Taitajan, yhteistyökumppanina. Me ISS:llä arvostamme ammatillista koulutusta ja haluamme olla tukemassa nuoria heidän urapoluillaan. Kumppaniyrityksenä pääsemme osoittamaan nuorille kiinnostuksemme heidän ammattitaitoaan ja sen kehittämistä kohtaan.
ISS:läiset kertovat

ISS:läisten ajatuksia monimuotoisuudesta

ISS on eettinen työnantaja, joka vaikuttaa aidosti haluavan pitää työntekijöistä huolta. Meillä on hyvä, monipuolinen porukka töissä ja valtavasti osaamista. 

ISS:läinen, henkilöstökysely 2022

 

ISS on onnistunut monissa asioissa työnantajana hyvin. Yhdenvertaisuus nousee Pride-yhteistyön myötä ensimmäisenä mieleen. Mielestäni ISS:llä jokainen voi olla oma itsensä. 

ISS:läinen, henkilöstökysely 2022

ISS on työnantajana tasapuolinen ja oikeudenmukainen toimija. ISS on tarjonnut minulle hyvän kasvualustan työurallani. 

ISS:läinen, henkilöstökysely 2022

 

Edut
edut ja palkitseminen

Tällaisia etuja tarjoamme ISS:läisille

ISS:ää ei ole ilman ammattitaitoista, sitoutunutta ja motivoitunutta henkilöstöä. Osoitamme arvostustamme työntekijöitämme kohtaan erilaisin työsuhde-eduin ja palkitsemisin.

Työterveys ja työhyvinvointi

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja saavat tehdä työtään turvallisesti. Olemme edelläkävijä työhyvinvointipalveluissa ja pilotoimme rohkeasti uusia toimintamalleja pidentääksemme työuria. Tuemme tätä toimivilla työterveyshuollon palveluilla. 

Liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointietu

Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja harrastamaan vapaa-aikanaan sekä pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan. Tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä mahdollisuuden työsuhdepyörään. 

Palkitsemisohjelmat

Huomioimme työntekijöiden erinomaisia työsuorituksia ja ainutlaatuisia palvelukokemuksia kuukausittaisilla ja vuosittaisilla palkinnoilla sekä kertapalkkioilla. 

Palvelusvuodet

Arvostamme työntekijöidemme pitkiä työuria ja palkitsemme pyöreistä palvelusvuosista. Esihenkilöt voivat muistaa omien tiimiensä työntekijöitä myös merkkipäivinä. 

Työtyytyväisyys

Työtyytyväisyys lukuina

Mittaamme henkilöstömme työtyytyväisyyttä säännöllisesti saadaksemme tietoa työssä viihtymisestä ja kehitettävistä asioista. Tässä vuoden 2022 anonyymin henkilöstökyselyn tuloksia.
Icon metro-chart-bars
86 %
tyytyväisyys työpaikkaan
Icon metro-chart-bars
4,1/5
voi olla oma itsensä
Icon metro-chart-bars
4,1/5
tiimissä hyvä ilmapiiri
Turvallisuus
työturvallisuus

Turvallinen ja terveellinen työpaikka

Turvallisuus on ISS:n tapa tehdä työtä. Se ei ole vaihtuva prioriteetti, vaan tärkeä työtä ohjaava arvo. Haluamme, että jokainen ISS:läinen pääsee terveenä töistä kotiin jokaikinen päivä. 
työturvallisuus

Työturvallisuus lukuina

Olemme asettaneet työturvallisuudessa ja -terveydessä riman korkealle: tavoitteemme on nolla työtapaturmaa. Siksi kannustamme ISS:läisiä tekemään turvallisuushavaintoja ja koulutamme heitä aktiivisesti.
Icon metro-chart-bars
31 479
turvallisuushavaintoa vuonna 2023
Icon metro-chart-bars
0
tavoitteena nolla tapaturmaa
Icon metro-chart-bars
1
tavoitteena alan paras työturvallisuudessa
Hyvän mielen työpaikka
työhyvinvointi

Hyvän mielen työpaikka

Työhyvinvointi ISS:llä koostuu sujuvasta ja mielekkäästä työstä, jota tehdään turvallisessa, terveyttä edistävässä sekä työuraa tukevassa työympäristössä. Työhyvinvointi onkin meillä koko työyhteisön asia ja jokaisen vastuulla. 

Tunnustuksena hyvinvoinnin ja mielenterveyden huomioimisesta MIELI Suomen Mielenterveys ry on myöntänyt meille Hyvän mielen työpaikka® -merkin jo kolmesti.

työhyvinvointi

Työhyvinvointi lukuina

Olemme edelläkävijä työhyvinvointipalveluissa ja pilotoimme rohkeasti uusia toimintamalleja pidentääksemme työuria. Tuemme tätä toimivilla työterveyshuollon palveluilla. 
Icon metro-chart-bars
950
ehdotusta tilapäisille työjärjestelyille, joilla autetaan pysymään työelämässä
Icon metro-chart-bars
5 200
päivää vähemmän tuki- ja liikuntaelin-sairauspoissaoloja (2021 vs. 2022)
Icon metro-chart-bars
3
jo kolme kertaa hyvän mielen työpaikka

Vastuullisuus ohjaa toimintaamme

Vastuullisuus ei ole meille vain arvo, vaan kaikki palvelualueet läpäisevä toimintatapa. Sosiaalinen, taloudellinen ja ympäristövastuu ohjaavat päivittäistä työtämme.

Seuraa meitä somessa

Kurkkaa, mitä ISS:llä tapahtuu