Näillä opeilla jaksaa eläkeikään saakka!
ISS tarjoaa työntekijöilleen hyvinvointivalmennusta, joka antaa eväät kokonaisvaltaiseen jaksamiseen. Kolme kuukautta kestävä valmennus ennaltaehkäisee tuki-...
Jätä meille yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tarpeistanne niin löydetään yhdessä parhaat teidän näköisenne ratkaisut, joista rakentuu toimivimmat tilat.
Näillä opeilla jaksaa eläkeikään saakka!
ISS tarjoaa työntekijöilleen hyvinvointivalmennusta, joka antaa eväät kokonaisvaltaiseen jaksamiseen. Kolme kuukautta kestävä valmennus ennaltaehkäisee tuki-...
Äiti suunnittelee, tytär toteuttaa – kumpikin ravintola-alalla
Äiti ja tytär, ravintolapalveluiden tuotepäällikkö Terhi Paldan ja edustuskokki Emilia Pesu, ovat työskennelleet ISS:llä lähes yhtä pitkään. Kumpikin päätyi...
Turvallinen ruokapalvelu luo hyvinvointia sairaalaympäristössä
Sairaalaravintolan kassatarjoilija huolehtii, että ravintolan linjastot etenevät sujuvasti, dieettikokki laatii annoksia ja vuoropäällikkö kokoaa houkuttelevia...
Turvallisuushavainnosta ratkaisuksi – näin SUUNTA-järjestelmä toimii // From safety observation to solution – this is how SUUNTA system works
Huhtikuun 28. vietetään maailman työturvallisuus- ja työterveyspäivää. Rullakon turvakuljetinrauta, viiltosuojahanskat ja lukuisat muut ratkaisut parantavat...
Herkulliset vapputarjoilut ilman hävikkiä
Mitä lautaselle vappuna? ISS:n ravintolapalveluiden tuotepäällikkö Terhi Paldan vinkkaa juhlavat ja kepeät vappureseptit, joista syntyy myös mahdollisimman...
Pyöräytä pääsiäiseksi mangopashaa PRO-finalistien opeilla
Mitä jälkiruokaa sitä tarjoilisi pääsiäispöydässä? Kaksi PRO-finaaliin päässyttä ISS:n ammattilaista näyttää, miten valmistat herkullisen ja helpon...
Siivoojasta palveluesimieheksi - Kelly Pius
Tässä juttusarjassa esittelemme ISS:n ammattilaisten urapolkuja. Tutustumme Kelly Piusiin, joka on viidessätoista vuodessa edennyt kohteessaan siivoojasta...
Kun kokista tuli aulatyöntekijä – ja oma työ alkoi jännittää
Koronapandemia on tiennyt paikoin epävarmoja aikoja työelämässä. Kun ravintolat sulkeutuivat, kokki Pia Nissinen sai mahdollisuuden kokeilla uusia työtehtäviä.
Hyvää pääsiäistä – nappaa ohjeet maistuvaan juhla-ateriaan
Tarjoile ystäville ja läheisille pääsiäisen kunniaksi maistuva juhla-ateria, jonka pääosassa on yrttikuorrutettu lammas. Ohje on helppo ja lopputulos taatusti...