Siirry suoraan sisältöön
Mahdollisuuksien tarjoaja

Tässä juttusarjassa esittelemme ISS:n ammattilaisia. Tällä kertaa vuorossa on HR-asiantuntija Elli, joka toimii ISS:n koulutuspäällikkönä.

Ellillä on takanaan pitkä ja monipuolinen ura ISS:llä.Viimeiset vuodet ovat kuluneet koulutuspäällikön pestissä, mutta hänellä on kokemusta myös palveluidemme tuottamisesta ja niiden myynnistä.

Koulutuspäällikön työhön kuuluu erilaisten koulutusten toteutusten suunnittelu, koordinointi ja markkinointi. Oleellinen osa työtä on seurata koulutusten toteutusten laatua sekä varmistaa oppisopimuspaikkojen ja oikeiden tutkintojen tarjonta.

– Jotta ISS voi tarjota visiomme mukaisesti maailman parasta palvelua asiakkailleen, tarvitsemme maailman parhaimmat työntekijät. Tätä tuemme henkilöstömme jatkuvalla koulutuksella, Elli kertoo.

ISS on merkittävä toimija koulutusmaailmassa: tälläkin hetkellä talossa on yli 250 oppisopimusopiskelijaa.

– Tärkeä osa työtäni on tuoda esiin erilaisia toteutusmahdollisuuksia. Opiskelu eiedellytä vuosia koulunpenkillä, vaan esimerkiksi näyttötutkinnossa osaaminen voidaan osoittaa työtä tekemällä ja näin virallistaa tutkinto nopeastikin. Omaa osaamista on mahdollista kehittää myös erilaisilla verkkokoulutuksilla.

Runsaus on työn rikkaus

Ellin työpäivät ovat hyvin vaihtelevia ja päivän aikana hän liikkuu usein paikasta toiseen.

– Olen mukana monissa eri työryhmissä ja osallistun eri työpajoihin ja foorumeihin. Työni on todella monipuolista ja pystyn itse vaikuttamaan työpäivän sisältöön.

Monipuolisen työnkuvan takia Elli korostaa, että koulutuspäälliköltä vaaditaan monenlaisia ominaisuuksia.

– Tässä työssä pitää olla laaja osaaminen kiinteistöpalvelualalta sekä innostus ja halu liikkua oppilaitosmaailmassa. Pitkästä urasta ISS:llä on ollut suuri apu nykyisessä työssäni. Ymmärrän mitä palveluja tarjoamme ja mitä asiakkaamme palveluiltamme odottavat. Emme kouluta henkilökuntaa sattumanvaraisesti, vaan koulutuksen tarkoituksena on vastata asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Ammatti on myös jokaisen työntekijämme henkilökohtaista pääomaa.

Ellin mielestä parasta hänen työssään ovat ihmiset.

– On ihanaa kannustaa ja rohkaista ihmisiä eteenpäin. On hienoa, kun meidän ihmiset saavat tutkintoja suoritettua ja valmistuvat ammattiin. Se tarkoittaa, että minäkin olen onnistunut työssäni.

Liittyvät julkaisut

ISS TÖISSÄ UUTISKIRJE
email-dark_58px

Tilaa uutiskirjeemme

Koostamme uusimmista artikkeleistamme, oppaistamme ja muista kiinnostavista sisällöistä uutiskirjeen kvartaaleittain. Tilaamalla uutiskirjeemme saat myös tietoa kampanjoistamme ja tapahtumistamme!