ISS:läiseksi liikkeen luovutuksen kautta
Tässä juttusarjassa esittelemme ISS:n ammattilaisia. Tällä kertaa vuorossa on Oulun yliopiston kampuksella kiinteistömanagerina työskentelevä Seppo, josta tuli...
Jätä meille yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tarpeistanne niin löydetään yhdessä parhaat teidän näköisenne ratkaisut, joista rakentuu toimivimmat tilat.
ISS:läiseksi liikkeen luovutuksen kautta
Tässä juttusarjassa esittelemme ISS:n ammattilaisia. Tällä kertaa vuorossa on Oulun yliopiston kampuksella kiinteistömanagerina työskentelevä Seppo, josta tuli...
”Ruoanlaitto on intohimoni”
ISS:n lounasravintolassa kokkina työskentelevää Israa Saeed Hasania motivoivat tulevaisuuden unelmat ja kivat työkaverit. Irakista kotoisin oleva Israa...
JET tarjosi laajaa perspektiiviä ja antoisaa vuoropuhelua
Vuosi sitten syksyllä Katja Forsman ja Sami Eriksson aloittivat opinnot ISS IFS JET -valmennusohjelmassa, jossa painotetaan monipalvelujohtamisen osaamista....
Hyvä lounas, parempi mieli – vinkit virkeään lounaaseen
Ravitsemustieteilijä, ravintolapalveluiden kehityspäällikkö Sanja Orrenmaa antaa vinkit terveelliseen työpaikkalounaaseen. Lue millainen lounas kannattaa...
Joulukalenteri, luukku 4: Akoudadin marokkolainen chermoula-lohi
ISS:n edustuskokki Akoudad jakaa kanssamme äidiltään oppimansa, marokkolaisen lohireseptin. Yrteillä ja valkosipulilla maustettu lohi on oiva vaihtoehto...
Keskitetty opiskelijarekrytointi helpottaa esimiesten työtä
Suomessa on monia oppilaitoksia, joissa voi opiskella useampaa ISS:n toimialaa. Ja ISS:llä on lukuisia tiimejä, joilla on tarjota opiskelijoille...
Joulukalenteri, luukku 3: Jeevanin kana-briyani
Mausteinen kana-briyani kuuluu juhlapäivän ruokapöytään monessa Aasian maassa. Perinneruoan meille esittelee ISS:llä grillimestarina työskentelevä Jeevan.
Joulukalenteri, luukku 2: Lazaron jouluinen sangria
Mausteinen sangria korvaa glögin joulujuhlien alkumaljana. Sangrian resepti on kulkenut ISS:llä vuoropäällikönä työskentelevän Lazaron perheessä sukupolvelta...
Joulukalenteri, luukku 1: Terhin bataatti-viikunachutney
Happamuutta ja makeutta sopusoinnussa yhdistelevä bataatti-viikunachutney käy joulupöytään lisukkeeksi tai perinteisen laatikon sijasta. Resepti on ISS:llä...