Siirry suoraan sisältöön
Näin arki sujuu – Kuuntele ISS:läisten kuulumiset kentältä!

Jotkin asiat eivät muutu, oli tilanne mikä hyvänsä. Arjen peruspilareita ovat mahdollisuus terveelliseen lounaaseen, sekä kiinteistöjen ja työpaikkojen puhtaus ja turvallisuus. Näistä pitävät huolen ISS:n ammattilaiset, myös poikkeustilanteen aikana. Soitimme ISS:läisille ja kysyimme, miten arki sujuu.

Koronan aiheuttama poikkeustilanne on ajanut toimistotyöläiset kotitoimistoille. Monen arki on kuitenkin pysynyt samana töiden osalta. Tähän joukkoon lukeutuu myös lukuisia ISS:läisiä, jotka omalla työllään pitävät arjen pyörimässä. ISS:n siivooja, keittiömestari ja vartija kertovat nauhalla kuulumisiaan ja miten poikkeustilanne on vaikuttanut heidän työhönsä.

ISS Suomen vuoden 2019 Omena-voittaja Jenna Törnvall työskentelee siivoojana. Poikkeustilanteen myötä siivoojan työn merkitys on saanut paljon mediahuomiota.

Tekevin ottein pitää tietysti mennä ja tehdä, mutta sellainen oikea, hyvä, rento ja iloinen asenne, kyllä sillä tästä selvitään.

Kuuntele nauhalta Jennan kuulumiset.

Keittiömestarina työskentelevän Sanna Mehtälän arki muuttui kertaheitolla, kun lounasbuffetin sijaan keittiössä alettiin valmistaa verkkokaupan kautta tilattavia lounaita.

Paras palaute on se, että yleensä ihmiset tilaavat lounasta uudestaan.

Kuuntele nauhalta Sannan kuulumiset.

Vartijana työskentelevä Sebastian Salo on huomannut, että poikkeustilanteen aikana pienten asioiden merkitys korostuu. Hyvien huomenien toivottaminen tuttujen kesken joka aamu tuo arkeen normaaliuden tunnetta.

Mitä tähän muuta voisi enää lisätä kuin terveisiä kaikille kollegoille ja ei muuta kuin tsemppiä ja kohti parempaa syksyä.

Kuuntele nauhalta Sebastianin kuulumiset.

Liittyvät julkaisut

ISS TÖISSÄ UUTISKIRJE
email-dark_58px

Tilaa uutiskirjeemme

Koostamme uusimmista artikkeleistamme, oppaistamme ja muista kiinnostavista sisällöistä uutiskirjeen kvartaaleittain. Tilaamalla uutiskirjeemme saat myös tietoa kampanjoistamme ja tapahtumistamme!