Siirry suoraan sisältöön
ISS Suomelle toistamiseen kultaa EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa

2024-02-05

ISS on saavuttanut kultatason luokituksen arvostetussa EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa. Pisteet ylsivät kolmen prosentin parhaimmistoon toimialan yritysten joukossa.

 

ISS:n avainasiakkaat Suomessa edellyttävät vahvaa suoritusta vastuullisuusasioissa. EcoVadisin kultaluokitus on osoitus onnistumisestamme ja siitä, että teemme kunnianhimoisesti työtä niin omien kuin asiakkaidemme vastuullisuustavoitteiden eteen. ISS Suomen pisteet ylsivät koko toimialan yritysten joukossa 3 prosentin parhaimmistoon. Lisäksi erikseen arvioidusta hiilineutraaliustyöstä Carbon Management -kriteeristöllä myönnettiin korkein eli ”Leader”-arvosana. 

”Edellisessä arvioinnissa saavutettu erinomainen pistemäärä kasvoi entisestään. Tiukentuneiden arviointikriteerien valossa se on upea saavutus. Tämä kertoo hienosta työstä, jota me ISS:llä teemme kehittääksemme toimintamme vastuullisuutta ja auttaaksemme myös asiakkaitamme vastuullisuuden edelläkävijöiksi”, ISS Suomen vastuullisuusjohtaja Taina Tilus sanoo. 

ISS Suomi jatkaa edelleen aktiivista vastuullisuustyötä. Näin voimme vastata asiakkaiden kasvaviin odotuksiin, täyttää velvoitteemme muuttuvassa regulaatioympäristössä sekä toimia edelläkävijänä vastuullisuudessa myös jatkossa. 

EcoVadis on maailman johtava vastuullisuusarviointien tekijä, joka arvioi yritysten vastuullisuutta vuosittain neljällä osa-alueella: ympäristö ja ilmasto, työntekijät ja ihmisoikeudet, eettiset toimintatavat sekä kestävä hankinta. Arviointi toteutetaan yritysten täyttämän kyselyn sekä EcoVadisin analysoiman kattavan dokumentaation pohjalta. Arvioinnissa on mukana yli 100 000 yritystä 200 toimialalta noin 175 maassa.

Lue Taina Tiluksen blogikirjoitus ISS:n kestävyystavoitteista >>

Liittyvät julkaisut