Siirry suoraan sisältöön
ISS kokonaispalveluratkaisut

ISS Palvelut – Luomme toimivia tiloja

Hanki tiloihisi siivous-, kiinteistöhuolto-, tekniset-, turva-, ravintola- ja muut palvelut samasta osoitteesta. 

ISS:n kokki liekehtivän pannun kanssa, siivooja suihkepullon kanssa, vartija taskulampun kanssa ja aulapalvelutyöntekijä kuulokkeet päässä, supersankarihahmoina.
Kokonaispalveluratkaisu

Yksi tiimi,
yhdestä osoitteesta

ISS:n kokonaispalveluratkaisu kattaa kaiken tarvittavan. Sinä hyödyt keskittämisestä saamalla sitoutuneen joukon ammattilaisia, joilla on yksi yhteinen tehtävä – luoda teille toimivat ja viihtyisät tilat.
Palvelumme

Rakenna tilojesi näköinen
ja kokoinen tiimi

Me tarjoamme sinulle parhaat tekijät joka tontille. Ja kun tiimi pelaa yhteen vaihtuvuus laskee ja syntyy arvoa, jonka aistii arjessa.

Palvelumme eri segmentteihin

Meitä on moneen tilaan

Kokonaispalveluratkaisu - Mikonkatu 7

Varaa livedemo

Jos haluat kuulla lisää kokonaisratkaisuista, jätä yhteystietosi niin sovitaan yhteinen aika. 

Asiakkaat kertovat

Mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstämme?

Voisimmeko auttaa sinuakin? Tutustu näissä esimerkeissä, kuinka teemme maailmasta toimivan yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tuomme yhteen ihmiset ja toimivat tilat sekä edistämme tilojen käyttäjien hyvinvointia.

Kokonaispalveluratkaisu : Ilmarinen

"Arki on helpompaa ja sujuvampaa sekä rakennuksen omistajille että vuokralaisille, kun yksi taho vastaa kaikista kiinteistön palveluista."

- Kimmo Kaunisvaara, ISS:n myyntijohtaja

Siivouspalvelut: Technopolis

Valtakunnallisen sopimuksen ansiosta uudet innovaatiot ja toimintamallit on saatu tehokkaasti käyttöön Technopoliksen eri pisteissä myös poikkeuksellisen vuoden aikana. Siivouksen asiakastyytyväisyys oli vuonna 2020 korkeampi kuin viiteen vuoteen

Työturvallisuus: Neste

"Me ISS:llä luomme palveluratkaisumme aina asiakkaan tarpeeseen ja tuotamme palvelua siellä, missä asiakkaamme ovat, heidän luonaan, heidän kohteissaan. Turvallisuus on keskeinen osa kaikkea palveluamme, on kyse sitten kiinteistötekniikasta tai siivouksesta.

- Jukka Jäämaa, ISS Suomen toimitusjohtaja 

Kokonaispalveluratkaisu: Nokian Renkaat

Kesällä henkilöstöravintolan kokki ja vuoropäällikkö pääsevät kiinteistön ylläpidon ulkotöihin. Siivooja voi tuurata ravintolan kassalla. Sisälogistiikkaan hyppää kokki, joka tekee myös aulavartiointia. Saumatonta yhteistyötä yli palvelurajojen, sitä totisesti on noin 50 ISS:läisen työ Nokian Renkaiden tehtaalla ja toimitiloissa.

Yritysvastuu

Me olemme oikeilla jäljillä

Meillä on tavoite – autamme sinut vastuullisuuden edelläkävijäksi. Yhdessä meillä on merkittävä mahdollisuus vaikuttaa rakennusten hiilijalanjälkeen. Yli kolmannes Suomen energiankulutuksesta liittyy kiinteistöihin ja rakennettuun ympäristöön. Suuri osa ilmastopäästöistä syntyy kiinteistöjen käytön aikana. Kun valitset ISS Palvelut, valitset rohkean edelläkävijän, jolle vastuullisuus on toimintatapa.

Jäljettömän hyvä palvelumme syntyy vastuullisista teoista

Yritysvastuuraportti

Katso miten tiimi
toimii vastuullisesti

Pidämme huolen liiketoimintamme
vastuullisuudesta ja
läpinäkyvyydestä.
Olemme yksi Suomen suurimmista

yksityisistä työnantajista ja siten merkittävä
toimija koko
yhteiskuntamme kannalta.

ISS Työpaikat

Oletko toimivien tilojen tekijä?

Me ISS:llä teemme töitä teknisten palveluiden, siivouksen, turvallisuuden, ravintolapalveluiden ja aulapalveluiden parissa. Lisäksi meitä on lähes 800 ammattilaista, jotka työskentelevät työnjohdon, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän, henkilöstöhallinnon, talouden, kehityksen ja liiketoiminnan johdon tehtävissä.

Joka vuosi tarjoamme mielenkiintoisia haasteita sadoille tulevaisuuden tilojen tekijöille. Jos toimitilat ja tiivis yhteistyö ihmisten kanssa kiinnostaa ota yhteyttä jo tänään.

ISS:n henkilöstöjohtaja Maria Pajamo neuvottelemassa toisen henkilön kanssa pöydän ääressä ISS:n pääkonttorilla.
ISS töissä

TöISSä on ISS Palveluiden oma henkilöstöjulkaisu

Joka viikko uutta ja tärkeää luettavaa, kuten henkilöstöuutisia ja kiinnostavia tarinoita ISS:llä työskentelevien ihmisten elämästä ja arjesta.
ISS:n vastaanottovirkailija ojentaa kulkukorttia asiakkaalle hymyillen toimistorakennuksen vastaanotossa.
Haluan lisätietoja palveluista

Voisimmeko olla sinuun yhteydessä?

Jätä meille yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tarpeistanne niin löydetään yhdessä parhaat teidän näköisenne ratkaisut, joista rakentuu toimivimmat tilat.