Siirry suoraan sisältöön
ISS Tekniset palvelut

Energiamanageri-palvelut ja energiakatselmus

 ISS:n kiinteistöhuoltaja tekemässä mittausta kiinteistön sulakekaapilla.
Energiamanageri-palvelut ja energiakatselmus

Energiatehokkuutta ja säästöjä kattavilla energiamanageri-palveluilla

Energiamanagerointi on yksi tärkeimmistä keinoista edistää ympäristöystävällisyyttä ja vähentää energiankulutusta. Energiatehokkuuden parantaminen ei ole vain ympäristöteko, vaan osa kiinteistön ylläpitoa, joka myös parantaa rakennuksen käyttäjien viihtyvyyttä ja terveyttä. Yrityksille energiamanagerointi on erittäin tärkeää, sillä se auttaa myös säästämään merkittäviä summia rahaa pitkällä aikavälillä. 

Tehokas tapa parantaa energiatehokkuutta on suorittaa energiakatselmus. Katselmuksen avulla voidaan tunnistaa ne alueet, joissa energiaa kuluu eniten ja löytää tehokkaampia ratkaisuja kulutuksen vähentämiseksi näillä alueilla.

Tekniset palvelut

Palvelujemme keskiössä parempi kiinteistöjen energiatehokkuus

Nainen suojakypärässä ja työasussa tekemässä säätöjä sähkökaapin edessä.

Energiamanagerointi 

Energiamanageri -palvelumme tarjoavat energiankulutuksen hallintaa ja optimointia, joiden avulla yritykset voivat saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä  ja samalla edistää kestävän kehityksen tavoitteita positiivisten ympäristövaikutusten kautta. 

ISS:n ammattitaitoiset energiamanagerit pitävät huolen kiinteistösi energiankulutuksen seurannasta. Tarjoamme monipuolisia palveluita energiatehokkuuden parantamiseksi:

  • Tehokkaiden energiaratkaisujen suunnittelu ja energiansäästöehdotusten laadinta
  • Takaisinmaksulaskelmat
  • Asiantuntemusta korjaushankkeisiin energiatehokkuuden näkökulmasta
  • Kiinteistön energiatodistukset
  • Energiakatselmukset
  • Kiinteistöjen sertifiointiprojekteihin osallistuminen
  • Kiinteistön käyttäjien ohjeistus
  • Energiasaneeraushankkeet
Mies ISS:n turvakypärässä ja kauluspaidassa kädessään paperiset piirrokset rullalla. Taustalla putkia.

Energiakatselmukset 

Energiakatselmuksen tekeminen on investointi tulevaisuuteen, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti säästyneissä kustannuksissa ja vähentyneissä hiilidioksidipäästöissä. Energiakatselmukset auttavat yrityksiä noudattamaan ympäristösäännöksiä ja -standardeja ja voivat myös parantaa yrityksen mainetta vastuullisena toimijana.

Energiatehokkuuslain mukaisesti suuryritysten tulee suorittaa lakisääteinen energiakatselmus neljän vuoden välein. ISS:n energianhallintapalveluiden kautta asiantuntijamme suorittavat katselmuksen, tarjoavat suosituksia ja auttavat jatkotoimenpiteissä, kuten energiatehokkuuden parantamiseen tähtäävissä projekteissa. Katselmuksen suositusten pohjalta yritykset voivat käynnistää muutoksia ja seurata energiankulutuksen kehitystä. ISS HUB:n energia- ja olosuhdekeskus tarjoaa jatkuvaa seurantaa ja tukea energiamanageroinnissa myös katselmuksen jälkeen.

ISS:n talotekniikan palvelupäällikkö Toni Uusitalo ISS:n toimiston edessä.
Asiakkaat kertovat

Käyttömukavuutta tehokkailla energiansäästöratkaisuilla

ISS:n Pirkanmaan ja Hämeenlinnan alueen talotekniikan yksikkö tarjoaa asiakkaiden kiinteistöille energiansäästöpalveluita, jotka säästävät energiaa ja kuluja sekä parantavat tilojen käyttömukavuutta.
ISS:n teknisten palveluiden työntekijä heijastintakissa, taustalla hänen kuvajaisensa näkyvissä ikkunassa.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä energianhallintaratkaisusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.