Siirry suoraan sisältöön
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut

Kiinteistöhuolto- ja tekniset palvelut Oulu

Ilmakuva Oulun keskustasta.
Kiinteistöhuolto- ja tekniset palvelut Oulussa

Kiinteistöjen ylläpitoa Oulun seudulla kaiken kokoisille yrityksille

Kiinteistöjen huolellinen ylläpito on tärkeää, jotta tilat pysyvät käyttäjilleen turvallisina ja viihtyisinä. Erilaisten yritysten kiinteistöjen ylläpito vaatii ammattitaitoista ja luotettavaa kumppania, jotta asiakkaamme voivat varmistaa kiinteistöjen hyvän kunnon ja turvallisuuden. 

Tarjoamme kiinteistöjen ylläpitopalveluita sekä Oulun että lähiseutujen yrityksille, joten sijaintisi on meille aina lähellä. Räätälöimme kiinteistöpalvelumme kaiken kokoisten asiakasyritysten tarpeiden mukaan.

Kiinteistönhuolto

Toimivan kiinteistön avaimet

Jokainen kiinteistö on elävä organismi, joka kaipaa jatkuvaa hoitoa ja huolenpitoa. ISS tarjoaa kaiken kokoisten kiinteistöjen tarpeisiin sopivan kiinteistönhoidon, jonka tehtävä on luoda toimi ja turvallinen työympäristö. Käytännöllinen ja ihmislähtöinen suhtautuminen kiinteistönhoitoon takaa, että kiinteistö on käytettävä, toimiva ja turvallinen vuodesta toiseen.

Yleishoito ja valvonta

ISS hoitaa ja huoltaa kiinteistöäsi päivittäin ja on valmiudessa vuorokauden ympäri. Tehtävien laajuus ja laatu määritetään yhdessä, jolloin saat kaiken mitä tarvitset ja maksat vain olennaisesta. Tärkeintä on rakentaa kiinteistölle sopiva ratkaisu, joka varmistaa ihmisille turvalliset ja viihtyisät olosuhteet sekä kiinteistön arvon säilymisen seuraaville sukupolville.

Ulkoalueiden hoito

Toimivat, turvalliset ja viihtyisät ulkoalueet ovat käyntikortti, joka lisää kiinteistön vetovoimaa nyt ja tulevaisuudessa.
 
ISS-kiinteistönhoitaja luo toimivat ulkotilat vuoden ympäri. Talvisin tehtävät painottuvat lumitöihin ja liukkauden torjunta. Kesäisin keskitytään siisteyteen ja yleiseen viihtyvyyteen.

Kiinteistönhuollon päivystys

Ongelmatilanteet eivät katso kelloa. Siksi kiinteistönhoito sopimukseen kannattaa sisältää 24h päivystys, jolloin häiriöt taklataan myös normaalin työajan ulkopuolella. Kokeneet ammattilaisemme vastaavat puhelimeen vuorokauden ympäri.

Talotekninen kunnossapito

Talotekniikassa kokonaisuus ratkaisee

Kiinteistöjen seinien sisällä on valtavat määrät tekniikkaa, jonka tulee toimia vuoden ympäri kaikissa olosuhteissa. ISS on aina kokonaisvaltainen näkökulma talotekniikkaan, joka tähtää toimivaan ja turvalliseen työympäristöön.

Tekninen päivystys

Toimiva ja ammattitaitoinen päivystys on ongelmatilanteissa arvokas apu, joka pitää yrityksesi pyörät pyörimässä. ISS:n kokenut huoltohenkilökunta on valmiudessa ratkaisemaan kaikenlaiset ongelmat vuorokauden ympäri ja ISS Hub etähallintakeskus on tukee päivystäjiä 24/7. Jokaisen kiinteistön oma tapa toimia räätälöidään vastaamaan tarpeita huoltosopimuksen yhteydessä.

Ennakkohuollot

Hyvin suunniteltu ja toteutettu ennakkohuolto ehkäisee ongelma- ja vikatilanteet ennen kuin ne aiheuttavat kiinteistön käyttöhäiriöitä tai tuotantokatkoja. Isossa kuvassa ennakkohuollolla on iso vaikutus kiinteistön elinkaaren pituuteen ja käyttövarmuuteen.
 
Ennakkohuollot suunnitellaan yhdessä vastaamaan kiinteistösi tarpeisiin ja toteutetaan säännöllisin väliajoin tai automaattisen huoltotarve tiedon perusteella.

Vikojen korjauksessa nopeus on valttia

Kaiken ikäisissä ja kokoisissa kiinteistöissä esiintyy aina vikoja. Viat muuttuvat ongelmiksi, jos niitä ei saada korjattua nopeasti. ISS tiimissä on erittäin laaja tekninen osaaminen, jolloin pystymme taklaamaan minkä tahansa vikatilanteen. Sinut pidetään luonnollisesti ajantasalla korjauksen etenemisestä ja valmistumisesta.

Projektit ja modernisointi

Johdamme ja toteutamme projekteja niin kiinteistön kokonaisvaltaisissa modernisoinneissaa kuin pienissä muutostöissäkin. Olennaista on että liiketoimintasi pyörii kuten aikaisemmin ja tavoitteisin päästään halutussa aikataulussa ja budjetissa. Tutustu tarkemmin projektiosaaamiseemme.

Nainen hymyilemässä ISS:n heijastintakissa.
Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla sinun yrityksesi kokoisesta ja näköisestä palvelusta? Jätä yhteystietosi ja olemme pikimmiten yhteydessä.