Siirry suoraan sisältöön
Esittelyssä PRO-ehdokkaamme – annetaan tunnustusta ISS:n ammattilaisille, arjen sankareille

Ensi tammikuussa jaetaan vuosittaiset PRO-palkinnot eli tunnustukset horeca-alan huipputekijöille. Palkintoja jaetaan 16 eri kategoriassa. Meillä ISS:läisillä on nyt 16. lokakuuta asti aikaa ehdottaa omia ammattilaisiamme finaaliin.

PRO-gaalassa palkittavan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat ammattitaito, asenne ja esikuvallisuus. Finaaliin etsitään osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuosaajia, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto.

PRO-finalisteille on luvassa näkyvyyttä eri kanavissa loppuvuodesta ja ennen gaalaa. Ehdokkuus ruokkii positiivisesti myös ISS Palveluiden työnantajamielikuvaa.

Olemme valinneet eri sarjoihin neljä ISS Palveluiden ammattilaista, jotka täyttävät erinomaisesti yllä listatut kriteerit. Nyt me kaikki voimme käydä äänestämässä heitä finaaliin! Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat finaaliin pääsyn. Ehdokkaamme ovat:

Kokki M'hamed "Aku" Akoudad kategoriassa Ammattikeittiön kokki – Campus Food Market, Nordea Campus, Helsinki

Aku on mahtava ammattilainen, joka on toiminut kokkina jo lähes 40 vuotta. Aku on suurenmoinen ammattilainen, joka tekee herkullista ruokaa ja on loistava asiakaspalvelija. Hän myös jakaa taitojaan ja parhaita käytäntöjä avuliaasti työkavereilleen. Aku on huumorintajuinen, ystävällinen ja pidetty työntekijä.

M'hamed "Aku" Akoudad

Hovimestari Petri Ukkonen kategoriassa Hovimestari/Sommelier – Nordea Campus, Helsinki

Petri on rautainen ammattilainen, joka aloitti Nordea Vallilan hovimestarina korona-aikana. Petrin ansiosta edustustarjoilun taso on noussut ja asiakastilaisuudet hoidetaan aina huipputasoisesti. Petri on asiakaslähtöinen ennakoija, mikä helpottaa koko muun tiimin tekemistä ja myös esimiesten toimintaa. Hän myös jakaa tietojaan ja taitojaan avuliaasti muille tekemättä itsestään mitään numeroa. Varsinainen kultakimpale!

Petri Ukkonen

Kahvilatyöntekijä Kishor Shahi kategoriassa Kahvilan työntekijä – Campus Cafe, Nordea Campus, Helsinki

Kishor on aurinkoinen ja positiivinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka ilahduttaa Nordea Vallilan asiakkaita Campus Cafessa. Kishor on loistava esimerkki urapolun kehittymisestä. Hän aloitti ISS Palveluilla siistijän työtehtävissä, mutta on sen jälkeen kouluttautunut baristaksi ja edustustarjoilijaksi. Kishor pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään, jotta voi antaa asiakkaalle parhaan mahdollisen kahvilakokemuksen.

Kishor Shahi

Palvelupäällikkö Sanna Nummela kategoriassa Ammattikeittiön päällikkö – useita ravintolakohteita Pirkanmaan alueella

Sanna on pitkän linjan ravintola- ja ateriapalveluiden ammattilainen. Hän toimii yrittäjämäisesti, ISS:n arvojen mukaisesti. Sannalla on aina pieni hetki aikaa kuunnella. Hänellä on taito nähdä henkilöstön osaaminen ja tukea sitä. Työhyvinvoinnin tehtävät esimiehenä ovat Sannalle arkipäivää, ja hän ymmärtää henkilöstön hyvinvoinnin tärkeyden tässä maailman tilanteessa. Ratkaisukeskeisyys on yksi hänen ammattitaitonsa ilmentymistä, päivittäisen toiminnan onnistumisen eteen tehdään ennakkotyötä. Sanna saa toiminnastaan hyvää asiakaspalautetta, hän toimii proaktiivisesti ja itsenäisesti. Asiakkuuksien, henkilöstön ja kannattavuuden johtaminen on tekemisen keskiössä.

Sanna Nummela

Äänestysohje:
Pääset äänestämään ehdokkaitamme PRO-finaaliin osoitteessa https://propalkinnot.fi/ehdota/.
Valitse pudotusvalikosta oikea sarja ja kirjoita kenttiin ehdokkaan nimi, työpaikka ja paikkakunta. Kaikki tiedot löydät yllä olevista esittelyistä. Kirjoita perustelut, miksi juuri Aku, Petri, Kishor tai Sanna ansaitsee finaalipaikkansa ja PRO-voittonsa. Voit hyödyntää myös yllä olevia perusteluita, omin sanoin.

Äänestysaika päättyy 16. lokakuuta.

Liittyvät julkaisut

ISS TÖISSÄ UUTISKIRJE
email-dark_58px

Tilaa uutiskirjeemme

Koostamme uusimmista artikkeleistamme, oppaistamme ja muista kiinnostavista sisällöistä uutiskirjeen kvartaaleittain. Tilaamalla uutiskirjeemme saat myös tietoa kampanjoistamme ja tapahtumistamme!